Yeni Projeler

Düzce Butik Silisyum Villaları satışta! Yeni proje...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Silisyum İnşaat tarafından Düzce'de inşa edilecek olan Düzce Butik Silisyum Villaları satışa sunuldu.

Yeşilin için de merkeze 10 dakika uzaklıkta lüks Butik Silisyum villa projesi Silisyum güvencesiyle inşa ediliyor. Toplam 3 adet villadan oluşan Düzce Butik Silisyum Villalarındaki konutlar 6+1 konut tiplerinden oluşuyor.

Peki, Düzce Butik Silisyum Villalarının fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Toplam 3 adet villadan oluşan Düzce Butik Silisyum Villalarındaki konutlar 6+1 konut tiplerinden oluşuyor. Üçüz villaların hepsinin kendine özel 2 otoparkı bulunuyor. Mart 2024 tarihinde inşa edilecek olan proje 2023 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. 

SİLİSYUM DÜZCE BUTİK VİLLA FİYATI NE KADAR?

Söz konusu projenin fiyatları da belli oldu. Orta villa konut tipi topraktan satışa sunulacak. Düzce Butik Silisyum Villalarındaki orta villanın fiyatı 150 bin eurodan başlıyor.  

SİLİSYUM MÜHENDİSLİK İNŞAAT ŞİRKETİ DETAYLARI!

2005 yılında şahıs şirketiyle başlayan inşaat sektöründeki faaliyetleri, 2011 yılında SİLİSYUM'un kurulmasıyla büyüyerek günümüze gelmiştir.

Şirketin yurt içi ve yurt dışında yaptığı alt yüklenici ve ana yüklenicilik faaliyetleriyle birçok mühendislik , taahhüt ve müteahhitlik işlerini tam , eksiksiz ve zamanında teslim ederek bu sayede ciddi bir güven ve saygınlık kazandı.

Sanayi, ticari ve konut projeleri ile kısa sürede sektörde yerini aldı. Firma, sahada inşaat faaliyetlerinin yanı sıra proje geliştirme ve yönetimi hizmetlerinde de çalışmalar gerçekleştiriyor.

İnşaat malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi mayıs ayında 71,45 puana yükseldi!

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!