28 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel fiyatları!

Düzce Sky Tower Hotel fiyatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatı devam ediyor. Projede 5 yıldızlı konsept ile her şey dahil olarak tatil yapılabiliyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel fiyatları...



Düzce Sky Tower Hotel fiyatları dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Projede sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor.


Bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunan Sky Tower Hotel Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Proje toplam 184 adet odadan oluşuyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'in ortak alanları içerisinde Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini futbol sahası, kongre alanları, masa tenisi, mini basketbol sahası, tenis kortu, bilardo, toplantı alanları mevcut.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası ile toplam 6 yıl olmak üzere her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde 8 gün 7 gece her şey dahil şekilde tatil yapılabiliyor. 


Düzce Sky Tower Hotel fiyatları!

Sky Tower Hotel'de beyaz dönem fiyatı 7 bin 500 TL, kırmızı dönem fiyatı 16 bin TL, mavi dönem fiyatı 9 bin 600 TL, sarı dönem fiyatı 12 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön