04 / 05 / 2024

Dyo Renküssü tırı 7 bölgede 19 ili dolaştı!

Dyo Renküssü tırı 7 bölgede 19 ili dolaştı!

Dyo Renküssü tırı, Nisan ve Mayıs ayları boyunca Türkiyeyi karış karış gezdi, ardında ise mutlu yüzler ve renkli anılar bıraktı. Aktiviteleri ile küçük büyük herkesi eğlendiren Dyo Renküssü tırı, 16 Nisan 29 Mayıs tarihleri arasında tam 19 ili dolaştı



Dyo Renküssü tırı, Nisan ve Mayıs ayları boyunca Türkiyeyi karış karış gezdi, ardında ise mutlu yüzler ve renkli anılar bıraktı. Aktiviteleri ile küçük büyük herkesi eğlendiren Dyo Renküssü tırı, 16 Nisan 29 Mayıs tarihleri arasında tam 19 ili dolaştı. Bursa ile başlayan yolculuk, Tekirdağ ile son buldu. Eğlenceli yarışmalardan kişiye özel renk analizine kadar pek çok etkinliğin yapıldığı Renküssünün bir yıldızı vardı ki, özellikle çocuklar onu çok sevdi. Renküssünün sevimli maskotu her durakta büyük ilgi gördü.



Boyada yeniliklerin öncüsü Dyo, Renküssü aktiviteleri ile çıktığı Türkiye turunu tamamladı. Eğlence ve renkleri buluşturan Renküssü, gittiği her yerde tam bir şenlik havası yarattı. Bursa, İzmir, Aydın, Fethiye, Denizli, Eskişehir, Ankara, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Malatya, Erzurum, Trabzon, Giresun, Samsun, Zonguldak, Çorlu ve Tekirdağ olmak üzere Türkiyenin 7 ayrı bölgesinden tam 19 ili dolaştı. Her yaştan yüzlerce insanın katıldığı aktiviteler, AVMlerde ve şehirlerin önemli meydanlarında gerçekleşti.



Paintball ile hedef vurma yarışması, twister yarışması, Renk Analistleri Arzu Ulutunçok ve Çetin Canruh ile kişiye özel renk analizi, yüz boyama gibi pek çok etkinliğin düzenlendiği Renküssünde, çocuklara puzzle, boyama kitabı ve balon hediye edildi. Dyo Renküssünün sevimli maskotu ise gittiği her yerde çok sevildi. Özellikle çocuklar Dyo maskotunun yanından bir an olsun ayrılmadılar. Aktiviteler sırasında animatör eşliğinde yapılan yarışmalar da büyük ilgi gördü. Yarışmaların kazananlarına Dyodan çeşitli hediyeler verildi.

Renküssünün misafirleri, eğlenmenin yanı sıra boya ve renkler konusunda merak ettiklerini sorma fırsatı da buldular.

 


Geri Dön