29 / 04 / 2024

DYO yol boyama ihalesini kazandı!

DYO yol boyama ihalesini kazandı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya Fabrikaları yol boyama ihalesini kazandı...



DYO Boya Fabrikaları tarafından yapılan açıklama şöyle;


T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 4 şirketin katılımı ile gerçekleşen, II. Kısım solvent bazlı beyaz ve sarı renkli soğuk yol çizgi boyası ve tiner alımı ihalesi, Şirketimiz tarafından KDV hariç 31.847.000 TL toplam ihale bedeliyle kazanılmıştır. İhale komisyonuna ait gerekçeli kararın onaylanmasının akabinde yasal süreler içinde sözleşmenin imzalanması gerçekleşecektir.


Söz konusu ihale için ilave maddi duran varlık yatırım ihtiyacı bulunmamaktadır. İhaleye ilişkin tüm satış 2014 yılı ilk 6 aylık dönemi içerisinde gerçekleştirilecektir. 


Bu açıklamada bahsi geçen ihaleye ilişkin katılım kararı hakkında, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından daha önce 3 Ocak 2014 tarihli karar ile SPK'nın Seri: VIII, No: 54 Tebliği'nin 15. maddesi kapsamında içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesi kararı verilmiştir. Söz konusu erteleme kararı, rekabet şartları vb. hususlarda Şirketimizin meşru çıkarlarının zarar görmesine neden olabileceği dikkate alınarak, Şirketimizin ve dolayısıyla ortaklarımızın meşru çıkarlarının zarar görmemesi için SPK Tebliğleri çerçevesinde alınmış olup, erteleme sebepleri ortadan kalkar kalkmaz işbu açıklama yapılmaktadır. 


Bilgilerinize arz ederiz.


Saygılarımızla,


DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.




Geri Dön