Ticari

Dyo'dan Dyolog üyesi babalara özel ödüllü yarışma!

Dyo’nun boya profesyonelleri için kurduğu DYOLOG sistemine üye olanlar kazanmaya devam ediyor...

Dyo ustaları ve sisteme üye boya tezgâhtarları, 18 Haziran - 4 Temmuz 2012 tarihleri arasında çocukları ile birlikte çekilmiş videolarını ya da hazırladıkları slaytları göndererek, Dyo’nun ödüllü yarışmasına başvurabilecek. Yarışmayı kazananları, Çeşme tatilinden LCD TV’ye kadar pek çok ödül bekliyor. 


Dyo tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Babalar Günü yarışmasına, usta ve tezgâhtarları buluşturan ve pek çok ayrıcalık sunan Dyolog üyeleri başvurulabiliyor. Dyolog üyesi olmak ise hem ücretsiz hem de çok kolay. Sisteme üye olan usta ve tezgâhtarlar, 4 Temmuz’a kadar çocukları ile birlikte çekilmiş video ve slaytlarını göndererek yarışmaya katılabilir. 


Dyo kalitesini seçen usta ve tezgahtarları ödüllendirmek ve çocukları ile birlikte güzel bir anıyı paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın üçüncüsü yapılıyor. Bu yıl yarışma formatını daha da geliştiren Dyo, fotoğraf yerine video ve slaytları ile yarışarak dereceye girecek 25 ustayı çeşitli hediyeler ile ödüllendirecek. Babalar ve çocukları arasındaki ömür boyu sürecek “dyolog”u en iyi anlatan yarışmacılardan 5 kişi aileleri ile birlikte Çeşme Altınyunus Resort & Thermal Hotel’de 5 gece 6 gün tatil, 5 kişi 32’’ LCD TV, 5 kişi Exper netbook, kalan 10 kişi ise Sony dijital fotoğraf makinesi kazanacak. 


Dyo’nun ödüllü yarışmasına katılmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler www.dyolog.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 444 0 396 numaralı Dyolog iletişim hattını arayabilirler. Yarışma sonuçları ise 10 Temmuz 2012 tarihinde açıklanacak.