Beyaz Eşya

Dyson V12 Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte hediye hazırlıkları da başladı. Bu özel ve anlamlı günde annesine özel bir hediye almak isteyenler için Dyson'dan indirimli fırsatlar başladı. Peki, Dyson V12 Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi... Annelerimizin evdeki iş gücünü hafifletecek olan kablosuz süpürgeler, özel bir hediye arayanlar için dikkat çekici

Dyson, Anneler Günü'ne özel fırsatlarını hazırladı. Annelerimizin evdeki iş gücünü hafifletecek olan kablosuz süpürgeler, özel bir hediye arayanlar için dikkat çekici. V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge, Dyson'ın en güçlü, kompakt kablosuz süpürgesi olma özelliğini taşıyor.

Sadece 2.2 kg ağırlığa sahip olan Dyson V12 Kablosuz Süpürge lazeriyle mikroskobik tozları gösteriyor ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Toz yoğunluğunu hissediyor ve emiş gücünü kendisi ayarlıyor. LCD ekranda partikül sayımı raporlama özelliğine de sahip.

Dyson V12 Kablosuz Süpürge ayrıca 60 dakikaya varan çalışma süresiyle de tercih ediliyor. Anti-tangle teknolojisine sahip Dyson V12 kablosuz süpürgelerde konforlu ve kesintisiz temizlik için güç düğmesine bir kez basmanız yeterli oluyor. 

Kablosuz Dyson teknolojisinin çok yönlülüğü evinizi temizlemeyi oldukça kolay hale getiriyor. Zeminler, ulaşılması zor yerler ve yataklar için güçlü temizlik sağlıyor. 

Dyson V12 Detect kablosuz süpürge duvar ünitesinde şarj ediliyor. Peki, Dyson kablosuz süpürge güncel fiyatı nedir?
 

Dyson V12 Detect Kutu İçeriği:

Laser Slim Fluffy™ temizleme başlığı
Direct Drive temizleme başlığı
Anti-tangle Mini Motorhead
Mobilya Altı Adaptörü
İnatçı kir fırçası
Kombinasyon başlığı
Yumuşak toz alma fırçası
Aralık temizleme başlığı
Başlık saklama klipsi
Şarj cihazı
Duvar askı ünitesi

Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge 9.999,00 TL'den satışa sunuluyor. 

Editörün Notu: Bu haber 29 Nisan 2022 01:45'te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 79 kuruş, euro 15 lira 53 kuruş, altının gramı ise 901 lira 35 kuruş değerinde.

Dyson Airwrap fiyatları ne kadar? İşte Dyson Airwrap Nisan 2022 fiyat listesi!

Dyson V15 Detect kablosuz süpürge fiyatı ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi!

Beko Şarjlı Dik Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi!