Teknoloji

Dyson'da Anneler Günü'ne özel kampanya! İşte 5 Mayıs 2022 Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyat listesi!

Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte hediye araştırmaları da hız kazanmaya başladı. Dyson indirimli fiyatlarıyla Anneler Günü kampanyalarını hazırladı. Peki, Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact fiyatları ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi.. Bu kapsamda Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact alanan 699 TL değerindeki filtre hediye olarak veriliyor

Dyson, Anneler Günü için çeşitli kampanyalarını duyurdu. Bu kapsamda Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact alanan 699 TL değerindeki filtre hediye olarak veriliyor. 

Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact, HEPA H13 standardına uygun olarak tamamen yalıtımlı olarak tasarlanmıştır. Ultra ince partiküllerin %99.95'ini yakalama özelliğine sahiptir. Bütün odanın havasını temizliyor ve hijyenik bir şekilde nemlendiriyor. 

Dyson nemlendirme özellikli hava temizleyiciler istediğiniz nemi otomatik veya manuel olarak elde etmenizi sağlıyor. Otomatik modda, yalnızca ayarlamanız yeterli oluyor.

Manuel modda ise, LCD hava akışını artırmanız gerekip gerekmediğini gösteriyor- bu da hedefinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Üç sensör havanızı sürekli olarak takip ediyor, kirleticileri moleküler düzeyde teşhis ediyor ve gerçek zamanlı raporlarla canlı hava kalitesini gösteriyor. 

Dyson Ultraviyole Temizleme teknolojisi, havayı hijyenik bir şekilde nemlendirmek için, her su damlasını λ275nm'lik güçlü UV ışığına maruz bırakıyor. 

Sıcak havalarda, güçlü temizlenmiş ve nemlendirilmiş hava akışı sizi serinletir. En sessiz ayarlar ve karartılmış ekran ile havayı temizler. Uyku zamanlayıcı, 15 dakika ila 9 saat arasında önceden ayarlanan aralıklarda kullanım sağlar.

İki salınım mekanizması, havayı ayrı ayrı ya da birlikte yansıtarak yönlendirir, böylece farklı hava akış modları arasında seçim yapabilirsiniz.

Özellikler
Yükseklik: 923mm
Ağırlık: 8.2kg
Taban çapı:  312mm

Dyson Purifier Humidify Cool Autoreact Beyaz ve Gümüş renk seçeneğiyle 9.999,00 TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca Anneler Günü kampanyası kapsamında 699 TL değerindeki filtre de hediye ediliyor. 

Editörün Notu: Bu haber 5 Mayıs 2022 17:20'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 85 kuruş, euro 15 lira 69 kuruş, altının gramı ise 904 lira 62 kuruş değerinde.