Teknoloji

e-Devlet artık bedava! Milyonlarca insanı ilgilendiriyor! Hemen detayları öğrenin

Milyonlarca vatandaşın eli ayağı olan e - Devlet'te yeni döneme girildi. Artık, mobil abonelerin e - Devlet Kapısı kullanımı internet kotalarından gitmeyecek. İşte detaylar...E - Devlet Kapısı kullanımının mobil abone olan kişilerin internet kotasından harcamayacağını dile getirerek, "Vatandaşlarımızın her türlü işlemlerini her koşulda yapabilmeleri için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, milyonlarca kişinin kullandığı ve hayatını kolay hale getiren uygulama ola e – Devlet Kapısı hakkında açıklamalarda bulundu. E - Devlet Kapısı kullanımının mobil abone olan kişilerin internet kotasından harcamayacağını dile getirerek, "Vatandaşlarımızın her türlü işlemlerini her koşulda yapabilmeleri için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Koç, "kotasız e - Devlet" çalışması ile ilgili derinlemesine bilgi verdi.

E - Devlet Kapısı'nın her geçen gün gelişen hizmetleri ile Türkiye'nin dijital yüzü olduğuna dikkat çeken Koç, platformun 88 kuruma ait 6 bin 600'den fazla dijital hizmet sunduğunu ifade etti.

Koç, e – Devlet Kapısını kullanan vatandaşların dijital hizmete her yerden girebilmesi için aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerine dikkatleri çekerek, şu şekilde konuştu:

 Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Dolar 20 lira! Tarihler verildi! Dünya devi duyurdu herkes hazır olsun

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu