29 / 04 / 2024

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

EBEBK bist kodlu halka arz talep toplama önceki gün başladı. Halka arz sonuçları KAP tarafından açıklanmasının ardından şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Ebebek halka arz hangi bankalarda? Hisse kodu ve hisse fiyatı ne? İşte detaylar...



Ebebek halka arz hangi bankalarda olduğu ve kaç lot vereceği sorularının cevabı yatırımcılar tarafından arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor. EBEBK bist kodluyla gerçekleşecek halka arzın büyüklüğü 1,8 milyar TL olarak belirlendi. Ayrıca, paylar eşit olarak dağıtılacak. İşte, Ebebek halka arz hisse kodu ve fiyatı...

EBEBEK HALKA ARZ NE ZAMAN BİTİYOR?

Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylanan Ebebek Mağazacılık halka arz tarihinin 29 Ağustos-1 Eylül olarak açıklandı. Halka arz için talep toplama süresi ise 3 gün olarak belirlendi. Bu kapsamda, Ebebek halka arz 1 Eylül Cuma günü sonlanacak. Şirketin 1 TL nominal değerli payı 46,5 TL’den satışa çıkacak.

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

EBEBEK BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Ebebek Mağazacılık halka arz talep toplama işlemleri 1 Eylül tarihinde sona erecek. Şirketin 4 Eylül tarihinde halka arz sonuçlarının açıklanması ile beraber 6 Eylül-7 Eylül tarihinden itibaren "EBEBK" bist koduyla Yıldız Pazar'da işlem göreceği öngörülüyor.

EBEBEK HİSSE KODU NEDİR, HANGİ BANKALARDA VAR?

Öte yandan, Ebebek hisse kodu ise #EBEBK olarak belirlendi. Şirket paylarının Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem göreceği öğrenildi.

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

EBEBEK KAÇ LOT VERİYOR?

SPK ile paylaşılan verilere göre, Ebebek'in halka arz sonrası açıklık oranı yüzde 29,41 olarak belirlendi.

Payların tümünün satışından sonra halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,8 milyar TL olacağı tahmin ediliyor.

Bunun yanı sıra, Ebebek halka arzı ''Ünlü Menkul Değerler A.Ş.'' ortaklığında gerçekleşecek.

EBEBEK KİMİN?

Ebebek Mağazacılık şirketinin 11 ortağı bulunuyor. Şirket paylarının yüzde 25,59’u Ahmet Afif Topbaş’a, yüzde 19,60’ı Mahmud Muhammed Topbaş’a, yüzde 19,59’u Musa Topbaş’a, yüzde 13,42’si Halil Erdoğmuş’a, yüzde 7,43’ü Fatma Hande Topbaş’a, yüzde 7,43’ü Fatma Zehra Ülker’e, yüzde 4,91’i  Kamal Anthony Hatoum, yüzde 0,97’si Osman Mollalioğlu’na, yüzde 0,54’sü Mustafa Latif Topbaş’a, yüzde 0,49’u Tahir Uğur Temizer’e ve son olarak yüzde 0,03’ü Bedia Ebru Işın’a ait olduğu biliniyor.

Engelli maaşı alanlar dikkat! Toplu iş sözleşmesinin ardından engelli maaşı yüzde kaç artacak?

İnternetten konut ve araç alıp satacaklar dikkat! İnternetteki emlak ve araba ilanları için yeni düzenleme!

Benzin ve motorinde yılın müjdesi! Akaryakıt alacakların başına talih kuşu kondu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön