Kim Kimdir?

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar... Kariyerine 1991 yılında başlamıştır ve özel sektör bankaları ve kuruluşlarında çalışmıştır

Ebru Oğan Knottnerus, OdeaBank'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve çeşitli komitelerde görev alan bir bankacıdır. Kariyerine 1991 yılında başlamıştır ve özel sektör bankaları ve kuruluşlarında çalışmıştır. Kariyerinin önemli bir bölümünde risk yönetimi uzmanlığı yapmış ve teftiş kurulu, iç kontrol, finansal planlama, sistem yazılım uygulamaları ve proje yönetimi gibi alanlarda yönetici ve üst düzey yönetici pozisyonlarında görev almıştır.

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? İşte ayrıntılar...

Türkiye Garanti Bankası'nda 2001-2018 yılları arasında Risk Yönetimi Başkanı olarak çalışmış ve banka ve iştiraklerinin risk yönetimi faaliyetlerini yönetmiştir. Aynı zamanda, 2002 yılından bu yana Risk Yöneticileri Derneği'nin kurucu üyesi olarak görev yapmış ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir. 2008 ile 2014 yılları arasında ise Risk Yöneticileri Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

2018 yılından itibaren Pasha Yatırım Bankası A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Pasha Bank Gürcistan'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Ebru Oğan Knottnerus, Temmuz 2021'den bu yana Odea Bank A.Ş.'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Bankacılık ve işletmecilik alanlarında 30 yıldan fazla deneyime sahiptir.

Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?
Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?
Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?