28 / 04 / 2024

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Firma: Ebruli İnşaat

Proje: Ebruli Başakşehir

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...



Ebruli Başakşehir, Türkiye’ye öncü ve örnek olan mutluluğun şehri Başakşehir’in merkezinde, Başakşehir Belediyesi güvencesiyle,  Ebruli İnşaat  tarafından inşa edilecek. 

BAŞAKŞEHİR'E 728 KONUTLUK YENİ PROJE GELİYOR!

“Her ailenin hayali” sloganıyla hayata geçirilen Ebruli Başakşehir projesi, 2+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklük ve planlara sahip, depreme dayanıklı 728 daireden oluşacak. 

Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek proje kapsamında ilk etapta 263 daire satışa sunulacak.  Ebruli Başakşehir'de metrekare daire fiyatları 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak?

EBRULİ BAŞAKŞEHİR SOSYAL DONATILARI NELER?

Yeşil alanların ön plana çıkacağı projede çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alacak.

İstanbul’daki olası deprem gerçeğinden hareketle çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, ilçedeki yapı stokunu hızla yenileyrek, hayata geçirdiği konut ve kentsel yenileme projeleriyle hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun katılımıyla 31 Ağustos Perşembe günü Ebruli Başakşehir Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecek.

WEB: http://www.ebruliinsaat.com/index.php

TEL: 444 26 93

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap için imzalar atıldı!

 


projeye sor



Geri Dön