Sektörel

ECA bayileriyle buluştu!

E.C.A İstanbul, Ankara, izmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki bini aşkın bayi ve servis temsilcileri biraraya geldi.

ECA İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon ve çevre illerdeki bini aşkın bayi ve servis temsilcileri biraraya geldi Türkiye yapı ve ısı sektöründe 60 yılı aşkın süredir hizmet veren, ısıtma sistemleri pazarının lider markası E.C.A.. bayi ve servis kanalına verdiği önemi Türkiye genelinde 11 ilde çevre illerdeki bayı ve servisleri de katılımıyla gerçekleştirdiği iftar yemekleri ile gösterdi. Her yıi geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine bu yıl 1000'in üzerinde bayi ve servis iş ortakları ile çalışanları katıldı. 


İstanbul'da Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurufu Başkanı Gaye Akçenin ev sahipliğinde Adile Sultan Sarayında gerçekleştirilen buluşma yoğun ilgi gördü. Muhteşem bir sema gösterisinin de sunulduğu iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gaye Akçen, E.C.A. bayi ve servisleriyle iftar yemeğinde bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ilade ederek, büyük E.C.A, Ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğüne ve güçlendiğine dikkat çekti. 


Ekip