04 / 05 / 2024

ECE, tarihi ve sanatı banyolara taşıyor!

ECE, tarihi ve sanatı banyolara taşıyor!

Banyoları keyifli yaşam alanlarına dönüştüren ECE, Ronda Dekorlu Konik Lavaboları ile tarihi ve sanatı banyolara taşıyor. Ronda Dekorlu Konik Lavabolar İznik, Ottoman, Spring ve Flower olmak üzere dört ayrı desenle tüketiciyle buluşuyor.



İznik deseninde İznik çinilerinin zarafetini banyolara taşıyan Ronda Dekorlu Konik Lavabolar, Ottoman deseninde ise Lale Devri"nin güzelliğini yeşil ve mavi renk alternatifiyle tüketicinin beğenisine sunuyor. Yeşil, mavi ve turuncu olarak tasarlanan Spring deseni ise baharın tazeliğini banyolarla buluştururken, çiçek süslemeleriyle dikkat çeken Flower deseni ise banyolara zarif bir dokunuş sağlıyor.

Banyolarına farklı bir renk katmak isteyen tüketicilerin tercih ettiği Ronda Dekorlu Konik Lavabolar, opsiyonel olarak tüm ECE ürünlerine uygulanabilen Easy Cleaning System (ACS) ve Antibakteriyel Sistem (ABS) sayesinde hijyenik bir kullanım da sağlıyor.

ECE tasarım mühendisleri tarafından özel olarak dizayn edilen Ronda Dekorlu Konik Lavabolar, 45 santimetrelik çapı ile tezgah üstü kullanıma uygun olduğu gibi, ECE Sekura Seramik Tablalar ile de her banyoda rahatça kullanılabiliyor.


Geri Dön