02 / 05 / 2024

Ece Türkiye 10. yılını kutladı!

Ece Türkiye 10. yılını kutladı!

Büyük ölçekli Alışveriş Merkezi yatırım projelerinin inşaatı ve yönetimi alanlarında hizmet veren ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş., 10. yılı kutlaması için Türkiye’ye gelen ECE Yönetim Kurulu Başk



Büyük ölçekli Alışveriş Merkezi yatırım projelerinin inşaatı ve yönetimi alanlarında hizmet veren ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş., 10. yılı kutlaması için Türkiye’ye gelen ECE Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Otto’nun ev sahipliğinde bir davet verdi. Hotel Les Ottomans’da gerçekleştirilen yemeğe ECE Türkiye yöneticilerinin yanı sıra; finans, perakende, yatırım ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren firmalarının üst düzey yöneticileri katıldı.

2000 yılından bu yana ECE CEO’su olarak görev yapan Alexander Otto gecede yaptığı konuşmada; “ECE Türkiye’nin 10. yılı için İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye, Almanya’dan farklı olarak genç nüfusuyla son derece dinamik bir ülke. Türkiye’deki yatırımlarımız da ülkenizin dinamizmine paralel olarak devam edecektir” dedi. Otto, sayısal olarak büyümekten çok hizmet kalitesinden ödün vermeden sağlıklı bir büyümeyi hedeflediklerini ifade etti. ECE CEO’su, Antalya Lara’daki TerraCity AVM’nin 175 mağazasıyla 2011 ilkbaharında ve Istanbul Beylikdüzü / Esenyurt bölgesinde € 200 milyon yatırım hacimli Marmara Park’ın ise 250 mağazasıyla 2012 sonbaharında açılacağını sözlerine ekledi. Otto ayrıca, daha uzun yıllar Türkiye’de kalacaklarını ve önümüzdeki 10 yıl içinde yatırım ve yönetimini üstlendikleri AVM sayısını iki katına çıkartmayı planladıklarını da belirtti.

Genel Merkezi Almanya’da bulunan ve Amerika’daki AVM kültürünü Avrupa’ya getiren ilk firma olan ECE’nin, Çek Cumhuriyeti’nden Macaristan’a, Polonya’dan Yunanistan’a ve Türkiye’de dahil olmak üzere 13 Avrupa ülkesinde 130 alışveriş merkezi ve yıllık toplam ciroları € 13,3 milyar Euro’dan oluşan bir portföyü bulunuyor. Ekim 2000’de İstanbul’da, ECE Grubu tarafından kurulan ECE Türkiye; İstanbul’da MetroCity, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Maltepe Park, Ankara’da ANKAmall, Antalya’da Antalya Migros Alışveriş Merkezi ve Eskişehir’de Espark Alışveriş Merkezi’ni yönetiyor. ECE türkiye’nin diğer şehirlerde de yatırım veya inşaat aşamasında projeleri bulunuyor.

Basında yer alan diğer haberler...ECE Türkiye 10 yaşına bastı

AVM yatırım projeleri gerçekleştiren ECE Türkiye, iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla 10. yılını kutladı
Büyük ölçekli AVM yatırım projelerinin inşaatı ve yönetimi alanlarında hizmet veren ECE Türkiye Proje Yönetimi, 10. yılı kutlaması için Türkiye’ye gelen ECE Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Otto’nun ev sahipliğinde bir davet verdi.

Hotel Les Ottomans’da gerçekleştirilen yemeğe ECE Türkiye yöneticilerinin yanı sıra; finans, perakende, yatırım ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren firmalarının üst düzey yöneticileri katıldı. 2000 yılından bu yana ECE CEO’su olarak gö rev yapan Alexander Otto gecede yaptığı konuşmada; “ECE Türkiye’nin 10. yılı için İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye, Almanya’dan farklı olarak genç nüfusuyla son derece dinamik bir ülke. Türkiye’deki yatırımlarımız da ülkenizin dinamizmine paralel olarak devam edecektir” dedi.
Otto, sayısal olarak büyümekten çok hizmet kalitesinden ödün vermeden sağlıklı bir büyü meyi hedeflediklerini ifade ederek Antalya Lara’daki TerraCity AVM’nin 175 mağazasıyla 48 bin metrekare 2011 ilkbaharında ve İstanbul Beylikdüzü Esenyurt ’taki 200 milyon Euro yatırım hacimli Marm ara Park’ın ise 250 mağazası ve 100 bin metrekare kiralanabilir alanla 2012 sonbaharında açılacağını sözlerine ekledi. Otto ayrıca, daha uzun yıllar Türkiye’de kalacaklarını ve önümüzdeki 10 yıl içinde yatırım ve yönetimini üstlendikleri AVM sayısını iki katına çıkartmayı planladıklarını da belirtti.

Çok uluslu bir şirket

Genel Merkezi Almanya’da bulunan ve Amerika’daki AVM kültürünü Avrupa’ya getiren ilk firma olan ECE’nin, Çek Cumhuriyeti’nden Macaristan’a, Polonya’dan Yunanistan’a ve Türkiye’de dahil olmak üzere 13 Avrupa ülkesinde 130 alışveriş merkezi ve yıllık toplam ciroları 13 .3 milyar Euro’dan oluşan bir portföyü bulunuyor. Ekim 2000’de İstanbul’da, ECE Grubu tarafından kurulan ECE Türkiye Ekim 2000 tarihinde İstanbul’da kuruldu. İstanbul’da MetroCity, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Maltepe Park, Ankara’da ANKAmall, Antalya’da Antalya Migros Alışveriş Merkezi ve Eskişehir’de Espark Alışveriş Merkezi’ni yönetiyor. ECE Türkiye’nin diğer şehirlerde de yatırım veya inşaat aşamasında projeleri bulunuyor. Bu yıl 10. yılını kutlayan şirket, Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi yatırım projelerinin geliştirilmesi, planlanması, inşaatı, kiralanması, yönetimi ve finansmanı alanında hizmet veriyor.
Milliyet
 


Geri Dön