27 / 04 / 2024

Eczacıbaşı projesi Ormanada, iş dünyasını ağırladı!

Eczacıbaşı projesi Ormanada, iş dünyasını ağırladı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım 'ın Zekeriyaköy 'deki yeni projesi Ormanada, iş hayatının sevilen isimlerine renkli bir kahvaltıyla ev sahipliği yaptı.  Ormanada 'da gerçekleştirilen brunch 'da iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi



Eczacıbaşı Topluluğu CEO 'su Dr. Erdal Karamercan ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette; Ali Pandır, Emre Sayın, İbrahim Orhon, Eşref Hamamcıoğlu, Aslan Uzun, Mehmet Nalbantoğlu, Füsun Gençsu, Saffet Karpat, Arhan Kayar, Doğan Ekmekçi, Esra Ekmekçi, Hasan Subaşı, Erdem Koçak, Hakan Önce, çelik Kurtoğlu ve Zafer Parlar gibi isimler, 11 Haziran Cumartesi günü düzenlenen kahvaltılı toplantı ile Ormanada projesini yakından inceleme fırsatı buldular.

şžehirde ormanı, ormanda yaşamı bir arada yakalamak isteyenlerin sıcak komşuluk ilişkileri kurabileceği güvenli bir mahalle yaratmayı hedefleyen Ormanada, şehir planlama, mimari tasarım, peyzaj mimarisi ve inşaat alanında uluslararası bilgi ve deneyime sahip Torti Gallas and Partners, Kreatif Mimarlık, Rainer Schmidt Landscape Architects, Koray İnşaat ve  Tekyol Plus işbirliğiyle hayata geçiyor.

 


Geri Dön