30 / 04 / 2024

Ede Tower 2015'te teslim edilecek!

Ede Tower 2015'te teslim edilecek!

Ede Tower, bugün düzenlenecek lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu "Detaş Konut AŞ" ile 'On-Taş inşaat" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi hızla ilerliyor




Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat'ın ortak projesi olarak İncek'te yaşama geçirilen Ede Tower, bugün yapılacak lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. 


Ankara'nın en iddialı kule konut projelerinden Ede Tovver, bugün düzenlenecek lansmanla Başkentlilere tanıtılacak. İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu "Detaş Konut AŞ" ile 'On-Taş inşaat" şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesi hızla ilerliyor. Kısa sürede 24.  kata ulaşılan Ede Tower'da, satış ofisi ile ilk örnek daire hazır hale getirildi. Başkent'e değer katma iddiasındaki mimari yapısının yanı sıra lokasyonu ve Mogan manzarasıyla dikkat çeken Ede Tovver'da mutfağından banyosuna, akıllı ev sisteminden dış cephe kaplamasına kadar her detayda trend ürünler kullanılıyor. 

mesafesindeki son derece değerli bir lokasyonda hayata geçirilen çok özel bir proje olduğunu dile getirdi. Bu projeyi Ankaralılarla buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını anlatan Karabacak şunları söyledi: "inşaatın her aşamasında, her ayrıntısında en kaliteli ürünü kullanmaya özen gösteriyoruz. Örneğin mutfakta gerçek bir İtalyan markası olan Aran Cucine'yi tercih ettik. 

Üretimi italya'da yapılan mutfaklar, projemizin en iddialı mekanı olacak. Bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbazda Siemens'in üst segment modelleri kullanılacak. Evyede Blanco'yu, klozet,gömme rezervuar, lavabo ve vitrifiyede ise tecihimizi italyaABD ortak markası olan Bocchi'den yana kullandık. Akıllı ev sisteminde Aypro, yerden ısıtma sisteminde de Hakan Plastik ürünü Silenta markası kullanıldı. Çelik kapı, iç kapılar, vestiyer, giyinme dolapları, lamine parkeler, ıslak zeminlerde kullanılan mermerler, daire içi led aydınlatmalar, camlar, duvar kağıtları da hep markasıyla satış sözleşmesinde yer alacak."



Tel: 0549 451 40 50

Web: www.edetower.com


Geri Dön