01 / 05 / 2024

Ede Tower'ın teslimleri Kasım 2015'te!

Ede Tower'ın teslimleri Kasım 2015'te!

Ede Tower' da soyunma odası dahi bulunan 1+1' lerin dışında tamamı Mogan Gölü manzaralı 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 seçenekli 121 rezidans dairesi yer alıyor...



İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu Detaş Konut AŞ ile On-Taş İnşaat şirketlerini bir araya getiren 35 katlı kule konut projesinin lansmanı, incek Yumrutepe'deki inşaat alanında yapıldı. İnşaatı hızla ilerleyen, kısa sürede 24. kata ulaşılan projenin lansmanına, Başkentliler büyük ilgi gösterdi. 


Lansmana katılanlar, satış ofisine çevrilen lobide, gitar, yan flüt ve keman eşliğinde hoşça vakit geçirirken, proje hakkında bilgi aldılar, örnek daireyi gezdiler. Proje ortaklarından Cengiz Karabacak, lansmana katılımın yoğun olması kadar, katılımcıların projeyi beğenmelerinin de kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Karabacak, "Ede Tovver; TED  Ankara  Koleji'nin yanında son derece değerli bir lokasyonda projesi tanıtıldı hayata geçirilen çok özel bir proje. Bu özel projeyi Ankaralılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Şu anda 1+1'ler için örnek daire hazırlandı. Kısa sürede diğer alternatifler için de örnek daire hazır hale getirilecek" dedi. 


MOGAN VE ANKARA MANZARASI 


Karabacak, anahtar teslimleri 2015 yılının Kasım ayında yapılacak Ede Tower'ın 24. kattaki muhteşem Mogan ve Ankara manzaralı restoranı, kat bahçeleri ile yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, fin hamamı, jakuzi ve yürüyüş yollarından oluşan sosyal tesisleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunacağını kaydetti. Ede Tower'da soyunma odası dahi bulunan 1+1"lerin dışında tamamı Mogan Gölü manzaralı 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 seçenekli 121 rezidans dairesi yer alıyor. 


Posta Ankara

Tel: 0549 451 40 50

Web: www.edetower.com



Geri Dön