29 / 04 / 2024

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş, 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, "MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'i, Genel Kurul'un onayına sunulacak...



Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Denetim şirketinin belirlenmesi hakkında bilgilerini paylaştı.

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş, 2020 hesap dönemine ilişkin finansal raporların Sermaye Piyasası Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu'na uygun olarak bağımsız denetimlerinin yapılması konusunda "MGI Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine ve Bağımsız Denetim Şirketi seçiminin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin KAP açıklaması:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10 Mart 2020 tarihli toplantısında,

2020 hesap dönemine ilişkin finansal raporların Sermaye Piyasası Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu'na uygun olarak bağımsız denetimlerinin yapılması konusunda "MGI Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine ve Bağımsız Denetim Şirketi seçiminin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.


Geri Dön