30 / 04 / 2024

Edirne Defterdarlığı'ndan satılık bahçe ve bina!

Edirne Defterdarlığı'ndan satılık bahçe ve bina!

Edirne Defterdarlığı Demirkapı Mevkiindeki 10 bin 889 metrekare yüzölçümündeki bina ve bahçeden oluşan gayrimenkulü satmak üzere harekete geçti



Edirne Defterdarlığı Demirkapı Mevkiindeki 10 bin 889 metrekare yüzölçümündeki bina ve bahçeden oluşan gayrimenkulü satmak üzere harekete geçti.

Milli Emlak tarafından satılan Edirnedeki bina ve bahçe kullanım özelliklerine sahip olan taşınmazlar imar planlarında ticaret alanı olarak görünüyor. Yüzölçümü 10 bin 889 metrekare olarak bildirilen taşınmazın tahmini bedeli için 3 milyon 722 bin lira, geçici teminatı içinde 372 bin 200 lira belirlendi. İhale 16 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylar şöyle:

TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR
Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

TAŞINMAZ MAL SATIŞ İHALESİ
Mevki Pafta Ada Parsel Yüzölçümü (M2) Vasfı İmar Durumu Hisse Oranı Tahmini Bedeli (TL) Geçici Tem/ TL) İhale G.
Demirkapı Mevkii 237 1477 79 10.889.08m² Tam  3.722.000,00  372.200,00  16.09.2011  15:00

Yukarıda nitelikleri belirtilen 1 adet taşınmaz malın satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile karşılarında yazılı tarih ve saatlerde, hizalarında belirtilen tahmini bedeller üzerinden Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünde teşekkül edecek komisyon huzurunda, Milli Emlak Müdürlüğünde yapılacaktır.

1- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar :
a- Geçici Teminat (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre hazırlanmış süresiz ve limit içi düzenlenen, işin özelliği belirtilen teyit yazısı ile birlikte teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)
b- Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, (Tasdikli Yerleşim Yeri Belgesi)

c- Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını içeren nüfus cüzdan suretini veya nüfus cüzdanı örneğini vermeleri, (Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, özel hukuk tüzel kişilerin, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imzalı sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yukarıda (a ve c) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklife bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir.

2 - İhaleye ait şartname ve ekleri mesai saatleri içersinde Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.
3 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
4 - Türkiye genelinde ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr. veya www.edirnedefterdarligi.gov.tr adresinden öğrenilebilir.
6965/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın

Geri Dön