Genel

Edirne ve çerkezköy Belediyeleri'nden taşınmaz satışı!

Elazığ ve çerkezköy Belediye Başkanlığı, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı. Buna göre, çerkezköy Belediye Başkanlığı Fevzi paşa mahallesi Güveniş Caddesinde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu alanında kalan arsayı satacak.  

Elazığ ve çerkezköy Belediye Başkanlığı, çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı. Buna göre, çerkezköy Belediye Başkanlığı Fevzi paşa mahallesi Güveniş Caddesinde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu alanında kalan arsayı satacak. Mülkiyeti çerkezköy Belediye Başkanlığına ait, 55 parselde kayıtlı bin 518.01 metrekare bakım ve akaryakıt istasyonu alanında kalan arsa, kapalı teklif usulü ile satılacak.

Muhammen bedeli 1 milyon 518 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 45 bin 540 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 27 Aralık 2010 tarihinde saat 16.00"da belediyede kapalı teklif usulü ile yapılacak. Söz konusu ihalede şartname ve ekleri Destek Hizmetler Müdürlüğünden satın alınabilecek. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına verilecek.

-ELAZIĞ BELEDİYESİ-

Öte yandan Elazığ Belediyesi, merkez ilçe Hüseynik (Ulukent) Mahallesinde bulunan 17 bin 85 metrekare arsayı (çay bahçesi piknik alanı) satışa çıkardı. İşin tahmini bedeli 1 milyon 100 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat bedeli ise 330 bin lira olarak belirlendi. Satış, 'açık teklif usulü' ile 23 Aralık 2010 tarihinde saat 11.15"te Elazığ Defterdarlığında gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi belediyeden temin edebilecekler.
A.A