29 / 04 / 2024

Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya!

Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi toplam 195 adet ofisten oluşuyor. Projenin yatırım değeri 45 milyon TL'ye sahip. "Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya" alıcılarını bekliyor.



Edirnekapı  Axis İstanbul  projesinde ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar değişiyor. Metrobüse 600 metre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 195 adet ofis bulunuyor. 


Edirnekapı Axis İstanbul projesi içerisinde hobi ve oyun odası, fitness center, sinema salonları, restoranlar  alışveriş merkezi, AVM, kat bahçeleri, kafeler, spor salonu gibi ortak alanlar da bulunuyor. Projenin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde Demirkapı Metro İstasyonu bulunuyor. 


Edirnekapı Axis İstanbul projesi Atatürk Havalimanı, Taksim- Mecidiyeköy- Levent, Aksaray- Yenikapı- Sultanahmet- Sirkeci, Üsküdar- Kadıköy- Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına, tramvay ve metro ulaşım ağlarına yakın mesafelerde bulunuyor.


"Edirnekapı Axis İstanbul ofislerinde A plus kampanya" sloganıyla yola çıkan projede ofisler A plus olarak bulunuyor. Projede kampanya dahilinde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanırken ödeme seçenekleri kapsamında sabit kur avantajı da sunuluyor. Projede yüzde 10 indirim de uygulanıyor.


Edirnekapı Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön