Genel

Edit Lakeside Villaları Ankara'da 825 bin dolara 7+2 villa!

Ankara'da konumlandırılan Edit Lakeside projesi kapsamında ilk etabın son villalarının satışı devam ediyor. Proje kapsamında kalan konutların fiyatları 825 bin dolar olarak belirlendi. İlk etapta konutların teslimatları da hemen yapılıyor...

Edit Yapı'nın 45 bin metrekarelik alan üzerinde kurduğu Edit Lakeside Villaları'nın inşasına 2008 yılında başlandı. 2 etaptan meydana gelen projede ilk etapta konutlar hemen teslim ediliyor ancak 2. etap için henüz bir şey belirlenmedi.

İnşaat alanı 30 dönüm olarak belirlenen projede 46 villa bulunuyor. İlk etabında 11 villanın yer aldığı projede villaların alanları 550 metrekare ile 700 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan vilların fiyatları 825 bin dolar + kdv olarak belirlendi. Proje kapsamında ödemeler karşılıklı görüşmeler sonucunda belirleniyor.

Göl manzaralı projede villaların tümü 7+2 olarak tasarlandı. Konutların 2 araçlık otoparkları bulunuyor. Mimarisinde Grup T Tasarım ve Edit Yapı'nın bulunduğu projede villalar bodrum+3 katlı olarak tasarlandı.

7 bin 700 metrekarelik yeşil alana sahip projenin sosyal yaşam alanları içerisinde her villaya 2 garaj, Fin hamamı, spa, fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, bahçe bakımı, güvenlik, market bulunuyor.

www.editlakeside.com  
0312 485 2 444

Projeden görüntüler için tıklayınız
Kübra Genç/Emlakkulisi.com