Konut

Edit Yapı'dan Edit Lakeside Villaları’nda 595 bin dolara!

Toplam 45 villadan meydana gelen Lakeside Ankara Gölbaşı Villaları'nda ilk etabındaki 11 villa hemen teslim durumda. 595 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan villalarda yaşam başladı

 

Lakeside Ankara Gölbaşı Villları, göl manzaralı evleriyle Ankaralılara çok farklı bir yaşam tarzı vaat ediyor. Edit Yapı’nın Ankara Gölbaşı’nda inşa etmekte olduğu Edit Lakeside Villaları’nın 11 villadan oluşan ilk etabı tamamlandı. Projede teslimler yapılıyor.

Edit Likeside Ankara Villaları'nda  700 ve 550 metrekarelik iki ayrı tipte villa alternatifi mevcut. Projede evlerin fiyatları 595 bin dolardan başlıyor. Toplam 46 villadan oluşan sitede, 45 bin metrekarenin yüzde 74’ü yeşil alana ayrılıyor. Bağımsız girişi olan villalarda 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa, hizmetli odası ve çamaşır odası yer alıyor.

Projenin tamamlanan 10 bin 200 metrekarelik birinci etabında, 7 bin 700 metrekare yeşil alan olarak ayrıldı. Sitede, 270 metrekarelik bir yüzme havuzunun yanı sıra birbirine şelalelerle bağlanan küçük süs havuzları, yaz kış girilebilen bir hot tub ve organizasyonlarda kullanılabilecek bir havuz bar da yer alıyor.

Site sakinlerine 24 saat güvenlik, market servisi, bahçe bakım onarımı ve çevre temizleme hizmetlerinin yanında yaşamı her anlamda kolaylaştıran detaylı bir consierge hizmeti de sunuluyor.
Edit Likeside'ın yanı başında koşu ve yürüyüş yapılabilecek parkurlar, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortları, kafe, restoran ve binicilik merkezi yer alıyor. Çocuklar için ise oyun alanları inşa ediliyor.

www.editlakeside.com 
0312 485 2 444