30 / 04 / 2024

Efe Bezci: Ankara modern iş merkezleri ile büyüyor!

Efe Bezci: Ankara modern iş merkezleri ile büyüyor!

Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti.




Ankara'da her geçen ay sayılan artan plazalar, iş yaşamında verim ve kalite isteyen kurumsal firmaların sayısının artmasına alt yapı sağlıyor. Ankara'da' 'altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin merkezinde yer alan Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti. İş dünyası anlamında da Ankara'nın büyük yol katettiğini ifade eden Bezci, "Siyasetin kalbi olan Ankara, yavaş yavaş iş dünyasının da kalbi olma yolunda ilerliyor. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri de bunun bir kanıtı.  Ankara  iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor. Başkent'in seçkin inşaat firmaları da bu gelişime katkı sağlayarak, Ankara'nın siluetini değiştiren yeni plazalara imza atıyor. Tüm bu gelişmeler Başkent için çok önemli. 

Memur kenti olarak bilinen Ankara, bir dünya başkenti görünümüne kavuşurken, yatırımcının Anadolu'ya açılan en değerli kapısı olma unvanını da elinde bulunduruyor" dedi.


Başkent Ankara Haber


Geri Dön