30 / 04 / 2024

Ege-Koop Alışveriş Merkezi 'nde metrekaresi 20 TL'ye kiralık dükkan!

Ege-Koop Alışveriş Merkezi 'nde metrekaresi 20 TL'ye kiralık dükkan!

Ege-Koop Alışveriş Merkezi"nde ilk 6 ay dükkanlardan kira alınmayacak! İkinci altı ay dükkanların metrekare başına kiraları 20 TL olarak belirlendi



Ege-Koop Alışveriş Merkezi; İzmir"de, Gaziemir,  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre mesafede, Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Marmaris turizm yolu üzerinde, Torbalı Ayrancılar mevkiinde, Ege-Koop'un yarattığı doğayla iç içe yaşam alanı 1600 konutluk Egekent 4'ün yanı başında yer alıyor.

Konumu itibariyle 250 bin kişiye hizmet vermesi planlanan Ege-Koop Alışveriş Merkezi, bölgenin en büyük Alışveriş Merkezi olma özelliğine sahip. Bölgenin ilk ve tek marketi, sinemasını içinde barındıran Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde girişimciler kiralama ve satın alma yöntemiyle işyeri sahibi olabiliyor.

Ege-Koop AVM'de; temel ihtiyaçlar için zincir market, aileler ve gençlerin zengin çeşit bulabileceği bir fast-food alanı, bölgenin belirgin eksikliklerinden olan sosyal-kültürel aktiviteleri ve faaliyet alanları, belediye çok amaçlı salonu (nikah, düğün, sergi, gösteri, organizasyonlar), çocuk eğlence alanları, sinema, teknoloji ve yapı marketler, bankalar, fatura ödeme merkezleri gibi iş yerleri yer alıyor.

Ege-Koop AVM'nin toplam alanı 9 bin 682 metrekare olup, 61 adet mağazanın toplam alanı 4 bin 716 metrekare ve yaklaşık 4 bin 966 metrekare ortak alan ile çeşitli aktiviteler için kullanıma hazır şekilde planlanlandı. Açık ve kapalı otoparkıyla tüketicilerin araçlarıyla rahatça ziyaret edebileceği ve araçlarının temel bakımlarını (su, hava ve yıkama) yapabileceği şekilde hizmet verecek.

8'er kişilik 2 adet asansörü, 2 adet yürüyen merdiveni; 31 adet güvenlik kamerası ve kayıt sistemi; jeneratörü, yangın ihbar sistemi; ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemi, genel müzik yayın ve uydu sistemlerinde teknolojinin son ürünleriyle donatılan Ege-Koop AVM, güven ve konforu ön planda tutan anlayışı ile temiz bir ortamda markaların, yatırımcıların ve tüketicilerin beklentileri için dizayn edildi.

10 bin metrekarelik toplam büyüklüğe sahip olan Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde; 100 metrekare ve üstü 5 adet, 50 metrekare ile 100 metrekare arası 20 adet, 50 metrekare ile 30 metrekare arası 18 adet, 18 metrekare ile 30 metrekare arası 16 adet işyeri bulunuyor.

İzmir-Aydın Otoyolu"nun; Gümüldür, Selçuk, Meryemana ve Kuşadası gibi turistik merkezlere ulaşım ağının üzerinde;   Torbalı"daki dünya markalarının fabrikalarına; Kısıkköy Mobilya şžehri ve Otokent gibi sitelere yakın konumda bulunuyor. Ege Koop Alışveriş Merkezi"nin şžubat"ta açılması planlanıyor.

http://www.egekoopavm.com/

Tel: +90 (232) 854 17 07


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön