29 / 04 / 2024

Ege-Koop İzmir Dört Mevsim Konakları'nda yüzde 10 peşinatla!

Ege-Koop İzmir Dört Mevsim Konakları'nda yüzde 10 peşinatla!

Ege-Koop, Güzelbahçe-Urla'daki 136 konaktan oluşan Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'ndaki örnek villasını tamamladı. Dayalı döşeli konak düzenlenen kokteyl ile İzmirlilerin beğenisine sunuldu



Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, "Vakıfbank'la yaptığımız anlaşma ile ortaklarımıza yüzde 0.79'dan başlayan banka kredisi imkanı sağladık. Ortaklarımız yüzde 10 peşinat verdikten sonra kalan ödemelerini banka kredi ile yapabilir. İsteyen ortaklarımız da ilk iki yıl inşaatlar tamamlanıncaya kadar taksitlerin sadece yüzde 50'sini ödeyebilir.

Ege-Koop, Güzelbahçe-Urla'daki 136 konaktan oluşan Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'ndaki örnek villasını tamamladı. Dayalı döşeli konak düzenlenen kokteyl ile İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Altyapı çalışmalarının devam ettiği, konak inşaatlarının büyük bir hızla sürdüğü orman içindeki Dört Mevsim Konakları'nda yer alan örnek konak büyük beğeni topladı. Kokteylde konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop, hem doğanın güzelliklerinden, nimetlerinden yararlanmak hem de tabiatı ve doğal varlığımızı bozmadan daha da anlamlı ve yaşanabilir kılmak yöntemini kullanıyor. Bu amaçla Ege-Koop, 200 villanın sığabileceği alana 136 konak inşa ederek konut yoğunluğunu en alt seviyede tuttu. Böylece, yeşil çevre dokusu, kızılçam ve zeytin ağaçları ile doyumsuz Urla Körfezi ve adalar manzarası konak sahiplerinin istifadesine ve güvencesine bırakıldı" dedi.

GEZİN, KARAR VERİN
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yeni bir yaşamın kapısını aralamak isteyenleri Ege-Koop'un deneyimli mimar ve mühendislerinin iç dekorasyondan bahçe düzenine kadar tüm çalışmalarını tamamladığı örnek konağı gezmeye davet etti. Ege-Koop'un tüm inşaatlarında olduğu gibi Dört Mevsim Konakları'nın çalışmaları sırasında da kontrol mekanizmasının tüm gücüyle işlediğine dikkat çeken Aslan, "Yapı denetim firmalarının yetkililerinin yanı sıra, mimar ve mühendislerden oluşan Ege-Koop teknik personeli de görevinin başında. Lüks konaklarımızı dileyen herkes gezebilir" diye konuştu.

YÜZDE 10 PEŞİNAT
Ege-Koop'un en önemli becerisinin krizi fırsata dönüştürerek, olumsuzluklardan olumlu sonuç çıkarmak olduğuna dikkat çeken Aslan "Ege-Koop, prestij projelerinde ortaklarına fırsatlar sunuyor. Temel atıldıktan hemen sonra kendi garantörlüğünde düşük faizli kredi sağlayan Ege-Koop, belirlenen maliyetin yüzde 10 peşin ödenmesiyle ve emsallerinden yüzde 40 daha ucuza İzmir'in en nitelikli, standardı yüksek, keyifle yaşanabilen villalarını üretiyor. Vakıfbank ile yaptığımız anlaşma sonucunda ortaklarımıza yüzde 0.79'dan başlayan banka kredisi imkanı sağladık. Ortaklarımız yüzde 10 peşinat verdikten sonra, kalan ödemelerini banka kredisi ile yapabilir. İsteyen ortaklarımız da ilk iki yıl inşaatlar tamamlanıncaya kadar taksitlerin sadece yüzde 50'sini ödeyebilirler. Ege-Koop, olarak diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de ortaklarımıza kefil oluyoruz" diye konuştu.

24 ayda teslim
24 ayda tamamlanması hedeflenen Zeytin, Çamlı, Yağmur konak tiplerinin yer aldığı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları, pek çok lüks konak projesine göre yüzde 40 daha avantajlı fiyat seçenekleriyle beğeni kazandı. Urla'nın imara açık en büyük arazisinde 130 dönümlük bir alanda yapımına başlanan 136 konağın kaba inşaatlarının 2011 yılında tamamlanması planlanıyor. 2009'da temeli atılan Ege-Koop Dört Mevsim Konakları alanı, İzmir'in ulaşım açısından en avantajlı noktasında yer alıyor. Proje arazisi,  İzmir  - Çeşme Otobanı üzerinde, Urla gişeleri çıkışına 3.5, Urla Merkez'e 4, Seferihisar'a 7 kilometre, Çeşmealtı'na 7-8 kilometre, Çeşme'ye 30 ve İzmir merkezine de 38 kilometre mesafede bulunuyor.
YeniAsır/KADİR KEMALOĞLU


Geri Dön