16 / 05 / 2024

Ege-Koop, İzmir'de 1 milyar 500 milyon dolar yatırım yaptı!

Ege-Koop, İzmir'de 1 milyar 500 milyon dolar yatırım yaptı!

İzmir'de 27 yıldır proje fabrikası gibi çalışan Türkiye'nin konut uzmanı Ege-Koop, yatırımlarını roket hızıyla gerçekleştiriyor. Sağladığı iş olanakları yanı sıra sadece İzmir'de 30'un üzerinde firmayla çalışan Ege-Koop, rekor büyüme hacmi gerçekleştirdi



İzmir'de 27 yıldır proje fabrikası gibi çalışan Türkiye'nin konut uzmanı Ege-Koop, yatırımlarını roket hızıyla gerçekleştiriyor. Sağladığı iş olanakları, sektörde yarattığı canlanmanın yanı sıra sadece İzmir'de 30'un üzerinde firmayla çalışan Ege-Koop, rekor büyüme hacmi gerçekleştirdi. Ege-Koop, dev bütçeli birçok kurumu arkasında bırakarak, adeta belediyelerin görev ve sorumlu hıklarını yerine getirdi.

25 bin konut üretti

Ege-Koop; bugüne kadar 100 bin kişinin huzurlu, mutlu, kaliteli ve güven içinde yaşam sürdürdüğü; fiziki, sosyal, kültürel yapısıyla, spor tesisleriyle, alışveriş merkezleriyle, yeşil dokusuyla 7 modern kent parçası ve 1 alışveriş merkezini İzmir'e armağan etti. Ege-Koop'un çağın gerektirdiği ileri inşaat teknikleri kullanarak uyguladığı ve sonuçlandırdığı her proje; İzmir'in en prestijli yaşam alanlarından biri oldu.

Krize meydan okudu

Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz ve piyasalardaki durgunluğa meydan okuyan dev projelerin mimarı Ege-Koop, hız kesmeden yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop, Türkiye'de hiçbir kurum ve kuruluşun başlatmaya dahi cesaret edemeyeceği projeleri inşaatlarını süresinden çok önce hak sahiplerine teslim etme başarısını gösteriyor. Ege-Koop kentsel yenileme projelerini hayata geçiriyor.

On büyük proje

Ege-Koop, 7 modern kent, alışveriş merkezi kurdu, 3 yeni projeye başladı. 27 yılda 1 milyar 500 milyon dolarlık yatırıma imza atan Ege-Koop, daha önce yaşam alanına dönüştürdüğü Egekent 1, Egekent 2, Egekent 3, Egekent 4, Vİllakent, Karşıyaka Körfez Evleri, Ege-Koop Güzelbahçe Evleri projesiyle, İzmir'e yepyeni yerleşim alanları kazandırdı. Torbalı Ayrancdar'da Ege-Koop Alışveriş Merkezi'ni hizmete açtı.

Yepyeni üç proje daha

Ege Üniversitesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği 395 konutluk 25. Yıl Konutları Projesi ile Urla-Güzelbahçe'de 136 konaktan oluşan Dört Mevsim Konakları projesinin inşaatlarına 2010 yılında başlayan Ege-Koop, bu önemli 2 projeyi 2012 yılında yerleşime açacak. Ege-Koop şimdi de Menemen Seyrek'te, Villakent'in yanı başında, 162 dairenin yer aldığı 1+1 ve 2+1 projelerden oluşan Türkiye'nin ilk Gençlik Köyü Üniver-Site'ye başlıyor.


Geri Dön