28 / 10 / 2024

Ege-Koop'tan İzmir'e 3 yeni proje! En az 499 bağımsız bölümlük projelerin detayları belli oldu!

Ege-Koop'tan İzmir'e 3 yeni proje! En az 499 bağımsız bölümlük projelerin detayları belli oldu!

Ege-Koop'tan İzmir'e 3 yeni proje geliyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, projelerin detaylarını açıkladı. İşte o projeler...




Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'in konut ihtiyacına çözüm bulmak amacıyla Bornova, Seferihisar ve Menemen-Villakent'te üç yeni projeye başlayacaklarını duyurdu. 

1984 yılında, Çiğli’de 9 bin konutluk proje ile faaliyetlerina başlayan Ege-Koop, İzmir’in 12 ilçesinde 5 milyon metrekarelik imarlı konut alanlarında 150 bin kişinin sağlıklı bir yaşam sürmesine olanak tanıyan uydu kentler hayata geçirdi. 

Ege-Koop tan İzmir e 3 yeni proje! En az 499 bağımsız bölümlük projelerin detayları belli oldu!

İZMİR'DE UYDU KENTLER YAPAN BAŞKA KURULUŞ YOK 

Haber Ekspres'te yer alan habere göre; Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yaptığı son dakika açıklamasında, Aslan, bu projeleri Avrupa Konseyi Sosyal Kalkınma Fonu’ndan sunulan kredi ile yaptıklarının altını çizdi. 

Ege-Koop'un kuruluşunun 41'inci senesine özel olarak açıklanan yeni projeler, ekonomik kriz ortamında barınma sorununa bir çözüm niteliğine sahip. Hüseyin Aslan, açıklamasında "İzmir’de Ege-Koop haricinde 'uydu kentler' yapan başka bir kuruluş mevcut değil. Bu sebeple, her kesime hitap eden 3 farklı projeyle 41. yılımızı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Ege-Koop tan İzmir e 3 yeni proje! En az 499 bağımsız bölümlük projelerin detayları belli oldu!

PROJELERİN DETAYLARI TEK TEK BELLİ OLDU 

Ege-Koop'un  Bornova, Seferihisar ve Menemen-Villakent'te hayata geçireceği projelerin detayları da belli oldu. İşte projeler ile ilgili bilgiler: 

1. Villakent Projesi: Foça yolu üzerinde, yeni 4. Serbest Bölge’ye komşu 50,000 m² alanda 279 bağımsız bölümden oluşacak. Projenin mimarı Gözde Susam İnanç, doğayla iç içe bir tasarım gerçekleştirdiklerini belirtti.

2. Bornova Ege-Koop Tempus Projesi: Çamdibi kentsel dönüşüm bölgesinde 220 bağımsız bölümden oluşacak. 24 ayda tamamlanması planlanan bu proje,  İzmir  kent merkezindeki örnek projelerden biri olacak.

3. Seferihisar Projesi: İlçe merkezine 5 dakika mesafede, mandalin bahçeleri ile çevrili 2 katlı bahçeli konutlardan oluşacak bu projenin ilgi odağı olması bekleniyor.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konuya ilişkin açıklamasında “Güven kolay inşa edilmez, Ege-Koop'un yaratanı halk, yaşatanı da halk” diyerek Ege-Koop'un üretimlerine ilişkin felsefesini açıkladı. Hayata geçirilecek bu yeni projeler, konut arayanlar için önemli bir alternatif olacak. 


 


Geri Dön