Yeni Projeler

Ege-Koop'tan İzmir'e 3 yeni proje! En az 499 bağımsız bölümlük projelerin detayları belli oldu!

Ege-Koop'tan İzmir'e 3 yeni proje geliyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, projelerin detaylarını açıkladı. İşte o projeler...

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'in konut ihtiyacına çözüm bulmak amacıyla Bornova, Seferihisar ve Menemen-Villakent'te üç yeni projeye başlayacaklarını duyurdu. 

1984 yılında, Çiğli’de 9 bin konutluk proje ile faaliyetlerina başlayan Ege-Koop, İzmir’in 12 ilçesinde 5 milyon metrekarelik imarlı konut alanlarında 150 bin kişinin sağlıklı bir yaşam sürmesine olanak tanıyan uydu kentler hayata geçirdi. 

İZMİR'DE UYDU KENTLER YAPAN BAŞKA KURULUŞ YOK 

Haber Ekspres'te yer alan habere göre; Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yaptığı son dakika açıklamasında, Aslan, bu projeleri Avrupa Konseyi Sosyal Kalkınma Fonu’ndan sunulan kredi ile yaptıklarının altını çizdi. 

Ege-Koop'un kuruluşunun 41'inci senesine özel olarak açıklanan yeni projeler, ekonomik kriz ortamında barınma sorununa bir çözüm niteliğine sahip. Hüseyin Aslan, açıklamasında "İzmir’de Ege-Koop haricinde 'uydu kentler' yapan başka bir kuruluş mevcut değil. Bu sebeple, her kesime hitap eden 3 farklı projeyle 41. yılımızı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerine yer verdi. 

PROJELERİN DETAYLARI TEK TEK BELLİ OLDU 

Ege-Koop'un  Bornova, Seferihisar ve Menemen-Villakent'te hayata geçireceği projelerin detayları da belli oldu. İşte projeler ile ilgili bilgiler: 

1. Villakent Projesi: Foça yolu üzerinde, yeni 4. Serbest Bölge’ye komşu 50,000 m² alanda 279 bağımsız bölümden oluşacak. Projenin mimarı Gözde Susam İnanç, doğayla iç içe bir tasarım gerçekleştirdiklerini belirtti.

2. Bornova Ege-Koop Tempus Projesi: Çamdibi kentsel dönüşüm bölgesinde 220 bağımsız bölümden oluşacak. 24 ayda tamamlanması planlanan bu proje, İzmir kent merkezindeki örnek projelerden biri olacak.

3. Seferihisar Projesi: İlçe merkezine 5 dakika mesafede, mandalin bahçeleri ile çevrili 2 katlı bahçeli konutlardan oluşacak bu projenin ilgi odağı olması bekleniyor.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konuya ilişkin açıklamasında “Güven kolay inşa edilmez, Ege-Koop'un yaratanı halk, yaşatanı da halk” diyerek Ege-Koop'un üretimlerine ilişkin felsefesini açıkladı. Hayata geçirilecek bu yeni projeler, konut arayanlar için önemli bir alternatif olacak.