02 / 05 / 2024

Ege Suits Projesi'nin yüzde 50'si satıldı!

Ege Suits Projesi'nin yüzde 50'si satıldı!

Kavuklar'ın butik rezidans dairelerinin yarısı satıldı Kavuklar Gayrimenkul'ün Bornova Evka 3'te yeni bir yaşam alanı sunduğu Ege Suits Projesi'nin örnek daireleri tamamlandı. Projenin yüzde 50'si satıldı!




Kavuklar'ın butik rezidans dairelerinin yarısı satıldı Kavuklar Gayrimenkul'ün Bornova Evka 3'te yeni bir yaşam alanı sunduğu Ege Suits Projesi'nin örnek daireleri tamamlandı. Örnek dairelerinin tanıtımı için ödüllü mimar Avusturyalı Brigitte Weber ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, projede yüzde 50 satış oranına ulaştıklarını söyledi. qEge Suits'in Ağustos ayında teslim edileceğini belirten Kavuk, "Butik rezidans projesi, 163 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen 70 rezidanstan oluşuyor" dedi. İzmir'in merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam alanı kurmayı hedeflediklerini vurgulayan Kavuk, 3+1 plus, 5+1 simpleks, 4+2 ve 5+2 dublekse kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri sunduklarını belirterek, "Ege Suits, 2010 yılında hayatını kaybeden TAGO Mimarlık kurucularından Tatsuya Yamamato tarafından çizilen ve yine TAGO Mimarlık kurucularından Yüksek Mimar Gökhan Aktan tarafından projelendirilirken ödüllü mimar Brigitte Weber tarafından da 4 farklı stilde tasarlandı" diye konuştu. 


Projenin toplam maliyetinin 50 milyon dolar olduğunu kaydeden Kavuk, "Toplam 70 dairenin şu ana kadar yarısı satıldı. Yıl sonuna kadar da yüzde 80'ini satacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 



Dünya


Geri Dön