Proje Güncel

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022... Hayata geçireceği yeni projeleri tek tek açıklayan Ege Yapı, şimdi de Kasımpaşa projesi için ön talep topluyor

Yeni yatırımlar için start veren Ege Yapı, Urla Kekliktepe'de hayata geçireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başlamıştı. 

Hayata geçireceği yeni projeleri tek tek açıklayan Ege Yapı, şimdi de Kasımpaşa projesi için ön talep topluyor. 

*Görsel Çamlıyaka Konakları'na aittir.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Ege Yapı'nın Kasımpaşa projesi için ön talep avantajları başladı. Merakla beklenen proje Kasımpaşa'da yer alan Tarihi un fabrikasının restorasyonu ile hayata geçirilecek.

Ege Yapı Kasımpaşa projesinde otel, iş yeri ve dükkanlara yer verilecek. Projenin ne zaman satışa çıkacağı henüz belli olmadı. 

*Görsel Çamlıyaka Konakları'na aittir.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? 
Bedrettin, Havuzbaşı Değirmeni Sk. No:10, 34440 Beyoğlu/İstanbul

 Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!
 Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022 henüz belli olmadı.  Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com2da yer alacak.

Web: https://www.egeyapi.com/gayrimenkul-projeleri/kasimpasa-istanbul

Ege Yapı Urla Kekliktepe fiyat! Beklenen projede ön talep fırsatı!

Ege Yapı Urla Kekliktepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!