27 / 04 / 2024

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 



Ege Yapı'nın  İzmir  Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesi 88 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde yer alan villalar için kaç ay vade yapılıyor? Ege Yapı Kekliktepe projesinde yer alan villaların teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Urla Kekliktepe projesi ile ilgili detaylar...

Ege Yapı Kekliktepe de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ege Yapı Kekliktepe projesindeki villaların alanları 370 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

24 ay 0 faiz imkanı da sağlanan Ege Yapı Kekliktepe projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Projenin sosyal alanları arasında; tenis kortları, fitness alanları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı havuzlar, spa, restoranlar mevcut.

Özel havuzlu villalara yer verilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Toplam 73 adet villanın yer aldığı proje okullar ve cazibe merkezlerine de yakın konumda yükseliyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon: 444 53 43 

 

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!


Geri Dön