27 / 04 / 2024

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel ev fiyatları!

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel ev fiyatları!

Firma: Ege Yapı

Proje: Kordon İstanbul

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılan Kordon İstanbul projesi konum olarak Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor... 



Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa edilmekte olan Kordon İstanbul projesi 10 blok olarak yükseliyor.  Proje 559 daire ve 55 adet mağazadan oluşuyor. 

 

''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılan Kordon İstanbul Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekareye arasında değişiyor.

 

Teslim tarihi 2019 olarak belirlenen Kordon İstanbul Kağıthane projesi konum olarak Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor. 
 

820 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede planlanan Kordon Life Club bünyesinde sanat atölyesi, özel sinema salonu, kütüphane, karaoke odası, müzik stüdyosu, çocuk oyun kulübü, hobi odaları ve misafir odası gibi ayrıcalıklar bulunacak.
 

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel ev fiyatları!

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel ev fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede ödeme planı kapsamında  sadece yüzde 5 peşinat verip, taksit ödemelerine 2019'da başlanabiliyor. Ya da 60 ay boyunca sıfır (0) faizle ödeme yapabiliyor. 
 
 
 
Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul   
 
Tel: 0850 222 53 43    
Web:  http://www.kordonistanbul.com/
Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 


 
 


projeye sor



Geri Dön