Proje Güncel

Ege Yapı ModernYaka'da evi şimdi al taksitleri 2025'te ödemeye başla! 36 ay vade ve kişiye özel ödeme planıyla!

İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde taksit ödemeleri 2025 yılında başlıyor. 36 ay vade imkanı sağlanan projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da sunuluyor. 

İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükselen Modernyaka projesinde Ağustos kampanyası başladı. Ege Yapı imzası taşıyan Modernyaka projesinde toplam 515 adet konut bulunuyor. 

Satış sürecinin devam ettiği Ege Yapı Modernyaka projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 

Teslimlerinin 1 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanan Modernyaka projesi 19 bin 538 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 70'lik peyzaj alanıyla dikkat çeken Ege Yapı Modernyaka projesinde konutların dışında 53 adet ticari alan da bulunuyor.

TAKSİT ÖDEMELERİ 2025'TE

Blokların 12, 13 ve 25 katlı olarak tasarlandığı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında evi şimdi aldığınızda taksit ödemeleri 2025 yılında başlıyor. Bunun dışında 36 ay vade imkanı da sağlanan Ege Yapı Modernyaka projesinde kişiye özel ödeme planı da sunuluyor. 

Ispartakule Modernyaka projesinin sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, fitness alanları, çocuk oyun alanları ve kafe bulunuyor. 

Mahmutbey-Esenyurt metro hattına yakın konumda inşa edilen Modernyaka projesi ayrıca hem Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu bağlantı noktalarına hem de Küçükçekmece Gölü'ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343

Batıyakası Köy'de yüzde 25 peşinat, 48 aya varan vade fırsatı! 

Neos Göksu'da 18 ay vade sıfır faiz avantajı!

Silivri Cilin Royal Konakları'nda Ağustos ayına özel indirimli fiyatlar!