Proje Güncel

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından Ege Yapı tarafından Ispakule'de hayata geçirilen Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı başladı. İşte Ege Yapı Modernyaka ile ilgili ayrıntılar... Ege Yapı’nın panoramik göl manzaralı projesi ModernYaka, Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında yükseliyor

Ege Yapı imzasıyla Ispartakule, Avcılar bölgesinde hayata geliştirilen Modernyaka projesi, 4 blok, 462 konut ve 53 ticari üniteden oluşuyor. Ege Yapı’nın panoramik göl manzaralı projesi ModernYaka, Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında yükseliyor.

Haziran ayına özel 120 ay vade, 1.69 faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Bu fırsat tüm konut tipleri için geçerlidir. Peki  Modernyaka projesinde hangi konut tipleri bulunuyor?  Modernyaka projesi ne zaman teslim edilecek? İşte  Modernyaka projesi ile ilgili detaylar...
 

EGE YAPI MODERNYAKA PROJESİNDE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Konumu itibarıyla İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birine sahip projesi olarak öne çıkan Modernyaka, Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı noktalarının yanı başında, şehrin ana akslarına yakınlığıyla da rahat bir erişim imkanı sunuyor.

Panoramik göl manzarasına sahip, bölgenin genel dokusunu bozmadan çevreye katkı sağlayacak şekilde tasarlanan ve yaklaşık 91 bin metrekare inşaat alanına sahip Mondernyaka projesi, 1+1’den 4+1’e kadar minimum 5,5 metrekare büyüklüğünde geniş balkonlu farklı daire tiplerinden ve açık hava cadde mağazalarından oluşuyor.

Kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, kafe alanı, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanlarıyla ModernYaka, proje genelinde yüzde 70 oranında yeşil alan avantajı sunuyor.

EGE YAPI MODERNYAKA'DA KONUTLAR NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Konumu itibarıyla İstanbul’un en değerli lokasyonlarından birine sahip projesi olarak öne çıkan ModernYaka projesinde teslimler 2024 Haziran'da gerçekleştirilecek. 

WEB: https://www.egeyapi.com/
TELEFON: 444 53 43 

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 24 ay sonra!