07 / 08 / 2024

Ege Yapı Şile ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı Şile ön talep topluyor! Yeni proje! 

Firma: Ege Yapı

Proje: Ege Yapı Şile

Ege Yapı'nın Şile projesi için ön talep süreci başladı. Peki Ege Yapı Şile nerede? Ege Yapı Şile'de hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili detaylar...



Ege Yapı, İstanbul'daki yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.  Ege Yapı Şile  için ön talep süreci başladı. 

Ege Yapı Şile projesi, İstanbul Anadolu Yakası'nda Şile'de hayata geçiriliyor. Yeniköy mahallesinde yükselen proje şu an hazırlık aşamasında. 

Ege Yapı Şile ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı Şile projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen villalar yer alıyor. Projedeki villaların tümü dubleks olacak şekilde tasarlandı. 

Bir otelin de yer alacağı  Ege Yapı  Şile'de 116 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 

Ege Yapı Şile projesinde yer alan konutların fiyatları ve büyüklükleri henüz açıklanmadı. Proje satışa sunulmadan önce tüm detaylar belli olacak. 

Ege Yapı Şile ön talep topluyor! Yeni proje! 

Bunun yanı sıra, Ege Yapı, Yalova'da hayata geçirdiği yeni projesinde ön satışları da geçtiğimiz aylarda başlattı. Ege Yapı Pay ismiyle hayata geçirilecek olan projede konut imarlı arsalar yer alıyor. 

Hobi bahçeli ve sosyal alanları olan arsaların büyüklükleri 272 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projedeki arsalara 2 sene sonra konut inşa edilebilecek. Ayrıca, 2 katlı şekilde tasarlanan konutlarda verandalar da yer alacak. 

72 adet bağımsız bölümün yer alacağı Ege Yapı Pay projesinde, şu an 199 bin TL peşinat ve faizsiz 24 ay taksit imkanı sunuluyor. Kuzey Marmara Otoyolu, Osmangazi Köprüsü ve Şehirlerarası Feribot İskelesi’ne yakınlığı, İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi büyük şehirlere komşu olması, ormanları ve deniziyle müthiş bir doğa sunan Yalova’daki projenin alanı 29 bin 389 metrekare.  

Web: https://www.egeyapi.com/kampanyalar/ege-yapi-sile

Tel: 444 5 343 

Tane Konakları'nda yüzde 30'unu peşin, kalanını vade farksız 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Jewel Premium İncek geliyor! 1.166 konutluk yeni proje!

Begonya Suit'te 2.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim!


projeye sor



Geri Dön