18 / 07 / 2024

Ege Yapı The Superior Living Alsancak ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı The Superior Living Alsancak ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın yeni projesi The Superior Living Alsancak projesi ön talep topluyor. Ege Yapı The Superior Living Alsancak projesinde 48 adet konut yer alıyor. 




The Superior Living Alsancak projesi Ege Yapı imzası ile inşa ediliyor. Ön talep döneminin başladığı proje  İzmir  Alsancak'ta hayata geçiriliyor.

Tek blok olarak yükselecek olan The Superior Living Alsancak projesi tek blok olarak inşa ediliyor. Alsancak Kordon'un hemen arkasında yer alan proje Şehit Fethi Bey Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplamda 48 adet dairenin yer aldığı The Superior Living Alsancak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Ege Yapı The Superior Living Alsancak ön talep topluyor! Yeni proje!

Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleştirileceği The Superior Living Alsancak projesinden 36 aya kadar vede imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Herhangi bir sosyal aktivite alanına yer verilmeyen Ege Yapı The Superior Living Alsancak projesinin otel olarak işletilmesi planlanıyor.  Konut teslimleri gerçekleştirildikten sonra kira garantisi sunulan proje otel konseptiyle hayata geçiriliyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon: 444 5 343

Koştular Pera'da 4.4 milyon TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Asev Muhit'te 3 milyon 950 bin TL'ye 2+1! Yüzde 50 peşinat ve vade farksız 24 ay taksitle!

Lens Cadde Kurtköy projesi yüzde 30 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

 


Geri Dön