30 / 04 / 2024

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.



Ege Yapı'nın İzmir'in Urla ilçesinde inşa ettiği Kekliktepe projesinde bahar kampanyası başladı. 88 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ege Yapı Kekliktepe projesinde satış süreci devam ediyor.

Bahar kampanyası kapsamında 24 ay vade ve 0 faiz imkanı sunulan Ege Yapı Kekliktepe projesinde 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalara yer veriliyor.

Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde yer alan villaların teslimleri ne zaman yapılacak? Ege Yapı Kekliktepe projesinde hangi sosyal alanlar mevcut? İşte merak edilen soruların cevapları ve Urla Kekliktepe projesi ile ilgili detaylar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir bahar kampanyası başlatılan Ege Yapı Kekliktepe projesindeki villaların alanları 370 metrekareden başlıyor, 500 metrekareye kadar çıkıyor. 

24 ay 0 faiz imkanı sunulan Ege Yapı Kekliktepe projesinde farklı sosyal alanlara da yer veriliyor. Ege Yapı Kekliktepe projesinin sosyal alanları arasında;  spa, tenis kortları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, açık ve kapalı havuzlar, restoranlara yer veriliyor. 

Özel havuzlu villalarıyla dikkat çeken  Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde toplam 73 adet villa bulunuyor. Teslimleri 2025 yılında yapılacak olan proje okullar ve cazibe merkezlerine de yakın konumda inşa ediliyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon: 444 53 43 

 

CHP'den üniversite öğrencileri için kira yardımı önerisi! 

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?


Geri Dön