29 / 04 / 2024

Ege Yapının dev projesi Eylülde satışta! Metrekaresi 2 bin 300 TL!

Ege Yapının dev projesi Eylülde satışta! Metrekaresi 2 bin 300 TL!

Ege Yapı Group, Bağcılarda 3 bin 750 konutluk dev bir projeye başlıyor. Eylülde satışa sunulacak olan projede konutların metrekare satış fiyatı 2 bin 300 TL ile 2 bin 500 TL arsında değişecek. Türkiyenin en büyük inşaat projeleri arasında bulunan proje 20



Ege Yapı Group, yeni projesi için düğmeye bastı. Şirket, Bağcılarda inşa edeceği projeyi bugün görücüye çıkardı. Proje E-5 ve TEM Otoyolunun kesiştiği noktada, Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş. (EPP),  TOKİ  ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle hayata geçecek.

Ege Yapı, yeni projesinin inşaatına yılın üçüncü çeyreğinde başlayacak ve projeyi Eylül ayında satışa sunacak. Projenin içerisinde 3 bin 750 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak.

Söz konusu proje 700 milyon TLlik yatırımla gerçekleştirilecek. Tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek proje, tasarımıyla Türkiyenin en iddialı projelerinden biri halini alacak. Projenin inşaat alanı 800 dönümü bulacak.

Ege Yapı daha önce Orion Park, Şifasuyu Konakları, Abdi İbrahim Merkez Ofis, Panorama Villaları, Valide Sultan Konakları gibi projeleri hayata geçirdi. Şirketin devam eden projeleri ise Shangri-La Oteli, İz Tower, İz Park ve İz Office.

Ege Yapının yeni projesi Türkiyenin en büyük inşaat projeleri arasında bulunuyor. Proje 2014 yılı sonunda tamamlanacak.

http://www.egeyapigroup.com.tr/

444 5 343


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön