29 / 04 / 2024

Ege Yaşam Evleri'nin yüzde 80'i satıldı!

Ege Yaşam Evleri'nin yüzde 80'i satıldı!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.



Menemen Ulukent'te yapımı devam eden Ege Yaşam Evleri Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Ege İnvest A.Ş'nin yapımını üstlendiği proje, sahip olduğu özelliklerin yanı sıra ulaşım rahatlığıyla da beğeni topluyor. Projeye yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.


Daire seçenekleri

3 bloktan oluşan Ege Yaşam Evleri'nde toplam 84 daire bulunuyor. 6 bin 456 metrekare arsa büyüklüğüne sahip projenin; 3+1, 2+1 ve 1+1 daire seçenekleri ile satışa sunulduğunu dile getiren Şayer, "2013 yılında yapımına başladığımız projemizi tamamlamak üzereyiz. Eylül ayında Ege Yaşam Evleri'nde hayat başlayacak. 20 yılı aşkın süredir Almanya'da faaliyet gösteren firmamızın sahip olduğu üstün hizmet ve kalite anlayışını Türkiye'ye taşıdık. İnşaat sektöründe de sahip olduğumuz bu anlayış ile başarı çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


24 saat güvenlik

Deprem yönetmeliğine uygun olarak modern mimaride tasarlanan Ege Yaşam Evleri'nde sahiplerine konfor sağlayacak olan özelliklerin bulunduğunu dile getiren Şayer, "Birinci sınıf ürünlerin tercih edildiği dairelerimiz konforlu ve aydınlık bir yaşam sunması esasına göre tasarlandı. 24 saat güvenlik sistemi ile kontrol edilecek olan Ege Yaşam Evleri'nde açık ve kapalı otoparkların yanı sıra yüzme havuzu, çocuk oyun alanları da yer alıyor. Ulaşımın da oldukça rahat sağlandığı Ege Yaşam Evleri, otobüs durağına 50 metre mesafede yer alıyor. Egekent 2 İzban istasyonuna ulaşmak da oldukça rahat" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön