Kent Haberleri

Eğer evinizde hazır varsa sakın iptal etmeyin! Korkunç bir zam geldi, bir daha asla alamazsınız

Zamlar yağmur gibi gelmeye devam ediyor. Artık Türkiye'de çok aşırı olarak kullanıldığı bilinen bir hizmete daha zam geldi. Uzmanlar, evlerinde hazırda bu hizmeti kullananların iptal ettirmesinin faydalı olmayacağını dile getirdi. Özellikle mutfak ürünlerine ciddi zamlar geldi

Vatandaşlar son gelen zamlarla birlikte kara kara ay başını düşünmeye başladı. Özellikle mutfak ürünlerine ciddi zamlar geldi. Zamlar sadece mutfak ürünleriyle sınırlı da kalmadı. Vatandaşların çok sık kullandığı hizmetlere de zam gelmeye başladı. Son zam gelen ürün hakkındaki tüm detaylar haberimizde... 
 

Son dönemlerde çeşitli kalemlere gelen peş peşe zamlar vatandaşların cebini yakmaya başladı. İnternet kullanıcılarına kötü haber ise resmen geldi. Gelen son habere göre TurkNet internet paketlerine yüzde 65 civarında zam yaptı. Yeni fiyatlar ise şoke etti.

İnternet kullananlara kötü haber geldi. Artık hemen hemen her evdeki internete zam geldi. Türkiye’de kullanıcılarına sunduğu ortalama 50 Mbps bağlantı hızı ile 2022’de de ilk sıraya yerleşen yerel internet hizmet sağlayıcılarından TurkNet, abonelik fiyatlarına zam yaptığını açıkladı.

CİDDİ ORANDA ZAM YAĞMURU

Shiftdelete’den Mert Can Aka’nın aktardığı habere göre internet fiyatlarına zam geldi. Bugüne kadar TurkNet altyapısı üzerinden GigaFiber kullanmak isteyen kişiler 139.90 TL ödüyordu. TurkTelekom altyapısı üzerinden alınan hizmetlerde ise fiyat 169.90 TL’ye çıkıyordu.

Fakat dün itibariyle 139.90 TL olan GigaFiber fiyatı 229.90 TL’ye yükseldi. Benzer şekilde 169.90 TL olan farklı altyapı üzerinden alınan hizmet de artık 249.90 TL oldu.

Ancak kendisine bilgilendirme mesajı henüz iletilmemiş olmasına rağmen online işlemler kısmına giren kullanıcılar 10 aylık peşin ödeme yöntemi ile (cayma hakkının kullanımı durumunda kalan kullanım bedeli iade ediliyor) ödeme yapmak istediğinde zamlı fiyat üzerinden uygulanan indirimli bir planla karşılaşıyor.