06 / 05 / 2024

Egesel Bayraklı daire fiyatları!

Egesel Bayraklı daire fiyatları!

Firma: Egesel İnşaat

Proje: Egesel Bayraklı

2 blok halinde yükselen İzmir Egesel Bayraklı projesinde ofis ve konutlar yer alacak. Egesel Bayraklı Evlerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunacak. Egesel Bayraklı daire fiyatları bilgisinin detayları haberimizin devamında yer alıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu  Egesel Bayraklı  projesi lokasyon olarak İzmir'in Bayraklı bölgesinde konumlandırılıyor. Egesel Bayraklı daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


66 adet home ofis ve 84 adet daireden meydana gelen Egesel Bayraklı Evlerinde satışlar devam ediyor.  Egesel İnşaat  tarafından hayata geçirilen Egesel Bayraklı Evleri 2 blok halinde yükseliyor.


Egesel Bayraklı daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.  İzmir  Egesel Bayraklı Konutlarında otopark alanı, güvenlik, yürüyüş yolları, cafe ve alışveriş mağazaları gibi donatılar mevcut durumda.


Egesel Bayraklı daire fiyatları bir kaç ay sonra belirlenecek. İzmir Egesel Bayraklı Evlerinin fiyatları belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz. Egesel Bayraklı satış ofisi ile 0232 252 00 85 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Egesel Bayraklı İzmir iletişim:

Telefon : 0232 252 00 85

Web Adresi: www.egeselinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön