Ekonomi

Eğitim öğretim yardımı kimlere verilir? Eğitim öğretim yardımı ne kadar?

Eğitim öğretim yardımının ne kadar olduğu ve kimlere verildiği merakla araştırılmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

SGK EĞİTİM YARDIMI NEREDEN ALINIR?

Okul öğrenci yardım parası almak için okul yardım parası başvurusu Sosyal Hizmetler Merkezi ya da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı il müdürlüklerine yapılması gerekiyor.

İşte merak edilen diğer detaylar…

EĞİTİM ÖĞRETİM YARDIMI KİMLERE VERİLİR?

Eğitim öğretim desteğinin alınması için

EĞİTİM ÖĞRETİM YARDIMI NE KADAR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aziz şehitlerimizin çocukları ile harp ve vazife malullerimizin kendilerinin ve çocuklarına 2022-2023 eğitim yardımı ödemelerini bugün başlatıyoruz. Bu bağlamda, ilköğretim için 5 bin 4 lira, ortaöğretim için 7 bin 506 lira, yükseköğretim için 10 bin 8 lira eğitim ve öğretim yardımı yapacağız. Evlatlarımıza, kardeşlerimize başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum." ifadelerini kullanmıştı. İlköğretim için 5.004 TL, ortaöğretim için 7.506 TL, yükseköğretim için 10.008 TL eğitim ve öğretim yardımı yapılmaktadır.

EV HANIMLARINA PARA YARDIMI YAPILIYOR MU?

Ev hanımları için 1,100 TL yardım, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine destek verilmektedir. Gerekli şartları yerine getiren vatandaşlara 1,100 TL değerindeki yardım parası verilmektedir.

Manavlarda yeni dönem! Sebze ve meyveyi artık böyle alacaksınız! Duyunca inanamayacaksınız!

Borcu olanlara müjde! Artık borcunuz harcınız kalmayacak! Bankalar faizleri peş peşe düşürdü!