27 / 04 / 2024

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu olmanız yeterli! Başvurular başlıyor!

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu olmanız yeterli! Başvurular başlıyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 16 Ekim’de başlayacak başvuruların 20 Ekim’e devam devam edeceği öğrenilirken, aranan şartlar da belli oldu.



Emniyet Genel Müdürlüğü, (EGM) Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden bir ilan yayımlayarak bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli destek personeli alımı yapacağını duyurdu. 7 adet personelin alınacağı ilan kapsamında özel ve genel şartlar belirlenirken, adayların KPSS puanına göre alınacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

2022 yılı KPSS ortaöğretim seviyesinde KPSS-P94 puan türünden minimum 70 puan almış olmak,
657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’inci maddesinin (A) bendindeki koşulları taşımak,
İşe alım kapsamında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarından olumlu sonuç almak, (Gerçekleştirilecek sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazananlardan istenilecek)
Emniyet Teşkilatı Sağlık Koşulları Yönetmeliğindeki sağlık koşullarını taşımak, (Gerçekleştirilecek sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazananlardan istenilecek)

 EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu olmanız yeterli! Başvurular başlıyor!

BAŞVURU DETAYLARI

EGM tarafından yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak,
Sınav komisyonu, değerlendirme sonucunda herhangi bir adayı başarılı bulmaması durumunda adayların tümünü eleme tasarrufuna sahiptir.
Sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazananların atamalarının gerçekleştirildiği birimde Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Yönelik Esaslara göre sonradan atamaları başka birimlere yapılamayacak. Müracaat edecek adayların bu hususu dikkate alarak tercihlerini yapmaları gerekecek.

Adaylara atama onayları dışında gerçekleştirilecek duyurular, EGM’nin internet adresinden yapılacak. Adaylara ayrıca yazılı tebligat gönderilmeyecek. Adaylar sınavlarına yönelik bilgileri Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.

 EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunu olmanız yeterli! Başvurular başlıyor!

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Başvurular 16 Ekim 2023-20 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruların, 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanması gerekecek.
Adaylar, müracaatlarını E-Devlet sisteminden EGM - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı ( https://isealımkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) internet sitesinden yapabilecek. Öte yandan, şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecek.
Adayların istenilen bilgilerinin e-Devlet sisteminden gelmemesi durumunda, bilgilerini beyan ederek belgelerini de pdf ya da jpeg formatında yüklemeleri gerekecek.  

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sıfır otomobillerde yüzde 10-15 kampanya! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!


Geri Dön