04 / 05 / 2024

EGS Grup İnşaat Kayseri Kocasinan'da 350 konutluk projeye başlıyor!

EGS Grup İnşaat Kayseri Kocasinan'da 350 konutluk projeye başlıyor!

EGS Grup İnşaat Kocasinan Mahallesi Turgut Reis Mahallesinde yepyeni bir projeye imza attı.projenin tamamlanmasının ardından toplam 350 konut sahiplerini bulacak..



EGS Grup yepyeni bir projeye imza attı. Temel atma töreni gerçekleşen inşaata Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan da katıldı. EGS Grup adına konuşma yapan Genel Müdür Necati Gülduran şunları söyledi; " EGS İnşaat, şehrimiz adına çok önemsediğimiz bir projenin gerçekleşmesini yaşıyor olmanın büyük bir memnuniyeti içerisindeyiz. Potansiyelini kullanabilen, daha iyi bir mahallemiz için EGS Grup olarak bizler elimizin taşın altına koyup bugün sizler ile birlikte EGS evlerini mahallemize kazandırmak adına kat ettiğimiz yoğun çalışma programını en önemli adımlarından birini gerçekleştiriyoruz. Bu proje aynı zamanda şehrimizin kabuğunu kırmakta olduğunun somut bir göstergesidir. Bu kenti yönetenler, bu kentte yatırım yapanlar ve bu kentte yaşayanlar yani herkes elini taşın altına koymaktadır. Bize güvenen insanların güvenlerine layık olabilmek için taahhütlerimizi eksiksiz yerine getirmeye çalışırken, daha çok öz veride bulunuyor, tabiri caizse kılı kırk yarıyoruz. 

Bu zihniyetle yolumuza devam ettiğimiz zaman insanlarımıza iş veriyor, devletimize vergi ödüyor, kısaca vatandaşlık görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 


Öte yandan Sümerkent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Bilgili ise şöyle konuştu; "göreve geldikleri günden itibaren halka hizmet düşüncesini benimseyen belediyemizin yaşanır bir Kayseri için her türlü çalışmayı yaptığı bir gerçektir. Kocasinan Belediyemizin alt yapı denetimini gerçekleştireceği Sümerkent konut yapı kooperatifimiz bu vesile ile dünyada mekan ahrette iman inancını üyelerimize yaşatmanın mutluluğunu duymaktadır." Konuşmaların ardından 150 metrekarelik 44 dairenin temeli Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın dualarıyla atıldı proje sonunda toplam 350 konut sahiplerine teslim edilecek.


Kayseri Haber


Geri Dön