Kent Haberleri

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi. Yayımladığı ilan kapsamında 39 yeni personel alacağını duyuran Muğla Büyükşehir Belediyesi başvuru koşullarını ve alım yapılacak ilçeleri de paylaştı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımladığı ilan kapsamında 39 yeni personel alacağını duyuran Muğla Büyükşehir Belediyesi başvuru koşullarını ve alım yapılacak ilçeleri de paylaştı. Peki, Muğla Büyükşehir Belediyesi personel alımı kapsamında hangi ilçelerde görevlendirme yapacak? Personelleri hangi koşullara göre alacak? KPSS şartı talep ediliyor mu? İşte detaylar...

 

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Muğla Büyükşehir Belediyesi, son yayımladığı ilanla beraber yeni personel alımı yapacağını aktardı. Bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 39 yeni personel alımı yapacağını paylaşan Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaptığı duyuru da başvuru şartlarını ve tarihlerini de aktardı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, istihdam edeceği personellerde KPSS şartı talep etmediğini bildirdi.

Peki, istihdam edilecek şoförler hangi ilçelerde istihdam edilecek? İşte tüm detaylar...

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, alınacak personellerin şoför kadrosunda görevlendirileceği ve toplam 39 şoförün istihdam edileceği öğrenildi.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Muğla Büyükşehir Belediyesi, şoför kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların kimlik fotokopisi, diploma ya da mezuniyet belgesi örneği, vesikalık fotoğraf ve iş başvuru formuyla beraber Muslihittin Mahallesi Mehmet Zekai Özbek Sokak No 77 Menteşe/Muğla adresine giderek başvurularını gerçekleştirmesi gerektiğini aktardı.

Başvuruların 5 Haziran - 9 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşeceği öğrenildi.

 

ALIM YAPILACAK İLÇELER

İstihdam edilen 39 şoförün;

BAŞVURU ŞARTLARI

Muğla Büyükşehir Belediyesi, farklı ilçelerde görevlendirilmek üzere şoför kadrosuna başvuru yapmak isteyen adaylardan bazı koşullara uymaları gerektiğini duyurdu.

Bu kapsamda, Muğla Büyükşehir Belediyesi adayların,

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bu para geri ödemesiz olarak hesaplara yatacak!

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!