28 / 04 / 2024

Ek işi inşaat olan ünlü isimler hangileri

Ek işi inşaat olan ünlü isimler hangileri

Birbirinden ünlü isimler sanattan kazandıklarını gayrimenkule yatırarak kendilerini garantiye alıyor. İşte ek işi inşaat olan ünlü isimler...



TARKAN: New York'taki evini 4 milyon dolara satan ve ardından Kaz Dağları'ndan site arazisi satın alan sanatçı, bölgenin doğal güzelliklerine hayran kaldı. Kaz Dağları çevresinde bir araziyi gözüne kestiren Tarkan, buraya 10 villadan oluşan ultra lüks bir site inşa etmek için görüşmelere başladı. Projesini hazırlarken tek bir ağacın kesilmemesini şart koşan Megastar, siteyi organik köye dönüştürecek. Villa sahiplerine Kaz Dağları'nın eşsiz doğasını sunacak olan Tarkan, aynı zamanda 'köy halkına' organik tarım yapma imkanı sunacak. Megastar'ın çevreyi koruyarak gerçekleştireceği bu projesi için ayırdığı bütçenin ise yaklaşık 5 milyon TL olduğu konuşuluyor.

EVLERE ŞARKI ADI
SERDAR ORTAÇ: İnşaatçı işadamı İhsan Karadeniz ile ticarete atıldığını söyleyen ünlü popçu ileride yapacağı villalara kendi şarkılarının ismini vereceğini söyledi. Ortaç, "Artık yaş geldi dayandı. Kendimi farklı kulvarlara atmak istedim. Tabii İbrahim Tatlıses'e rakip olacağımız yok" dedi.

İBRAHİM TATLISES: Ünlü sanatçı, Irak, Ürdün, İran ve Mısır'da faaliyetleri bulunan Al-Adel Company'nin Kuzey Irak'taki konut projesine yüzde 50 ortak olduğunu açıkladı. Tatlıses, Irak'ta çok sevildiğini, Irak halkına fayda sağlamak için "Elini taşın altına koyması gerektiğini" düşündüğünü ve toplamda binlerce konut yapımına imza atacaklarını dile getirdi.

MEMLEKE YATIRIM
FERDİ TAYFUR: Arabesk müziğin en başta gelen isimlerinden Ferdi Tayfur, 1970'li yıllarda yakaladığı popüleritesini ustalıkla paraya dönüştürdü. Albümleri yüzbinler satan, sinema filmleri çeken Tayfur, memleketi Adana'ya yatırım yaptı. İnşaat işine giren sanatçı, Adana'da çok sayıda apartman sahibi oldu.

SERENCITY GELİYOR
NEVİN SERENGİL-SEREN SERENGİL: Seren Serengil'in annesi Nevin Serengil, inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor. Serengil, Sapanca'nın Maşukiye bölgesinde sahip olduğu 30 dönümlük arazinin üzerine kızıyla birlikte 22 villadan oluşan bir site yapmayı planlıyor. Serengil, sitenin adını da kızından esinlenerek 'Serencity' koydu. Sitedeki evler, 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 2012'nin sonunda bitmesi planlanan evlerin inşaatına önümüzdeki aylarda başlanacak.

BEKARA EV YOK!
HÜLYA AVŞAR: Hülya Avşar ve Konuş Yapı ortaklığıyla yapılan Çakıl Villaları, Anadolu Yakası'nın doğa cenneti Riva'da 10 şanslı aileyi özlediği yaşama kavuşturacak. Avşar, "Aklıma ilk gelen isim Çakıl oldu. Çakıl, Zehra'nın göbek adı. Babam vefat etmeden önce koymuştu. Ben de bu sitede oturacağım. Ev alacakları da kontrolden geçireceğiz. İlk şart evli olmaları. İkincisi tanıdığımız bildiğimiz çevreden kişiler olması. Çevreye de saygılı olmalılar" dedi.
Bugün/Batuhan Özkardeşler

 


Geri Dön