10 / 05 / 2024

Ekol Expo Ticaret Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Ekol Expo Ticaret Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekol Expo Grup Stant Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından kuruldu.



Ekol Expo Ticaret Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekol Expo Grup Stant Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ekol Expo Ticaret Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
A- Yurt içinde ve yurt dışımda her türlü fuarlarda stant hizmeti vermek ve bu faaliyetin tanıtımı amacıyla tüm reklam ve tanıtım organizasyonlara katılmak ve bu organizasyonlar için yapılacak stant malzemelerinin ithalat ve ihracatını yapmak. B- Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik, cam) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. C- Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak. D- Fuar stant dekorasyonları ve uygulamaları yapmak ve yaptırmak. İç mekan ve fuar stant tasarımı yapmak ve yaptırmak. Fuar stant imalatı yapmak E- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know- how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans an1aşma1ari yapmak. Şirket faaliyet konularına giren iş1eri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişim1erde bulunabilir, mevcut ticari iş1etme1ere iştirak edebilir ve onların hisselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir. F-Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere; Finansal danışmalık, Ticaret danışmanlık hizmetleri, Gayrimenkul danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Finans ve Muhasebe Danışmanlığı, Satın Alma Danışmanlığı, Ar-Ge Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası İşlemler Danışmanlığı, Bilişim Danışmanlığı, Fizibilite ve İş Planı Hazırlama Danışmanlığı, Anahtar Teslim Fabrika Kurulumu ve Makine Yerleşimi Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Hibe ve Fon Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, Marka ve Patent Danışmanlığı gibi ticari hayatın her alanında danışmanlık yapmak. Ayrıca yukarıda belirtilen konularda yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği etmek ve bu konularda lisans ve imtiyazları telif hakları ticaret unvanları iktisap etmek kullanmak almak satmak işletmek ve devretmek ayrıca konusu ile ilgili sahalarda mümessillik distribütörlükler bayilikle almak vermek yurt içinde ajanslar ve bürolar yurt dışında irtibat büroları tesis etmek.
 


Geri Dön