10 / 05 / 2024

Ekol Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Ekol Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Verda Gülçelik tarafından kuruldu. 



Ekol Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Verda Gülçelik tarafından kuruldu. 

Ekol Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL TİCARETİ VE DANIŞMANLIK 1.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde, her türlü resmi ve özel,gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkulle dayalı hak ve faydalarile makine teçhizatı, gemi vb. taşınır hareketli malların yerinde tespit ve değerlendirilmesi yapmak almak ve satmaktır. 2.Her türlü gayrimenkul ve gayrimenkulden ayrılmayan teferruatları alım satımı yapmak, kiraya vermek. 3.Kamu kuruluşları veya kamu kuruluşu niteliğindeki kurumlar tarafından satışa çıkarılan gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek veya yeni projelendirmek. 4.Arazi veya arsa vasfındaki yerleri almak, satmak, ifraz etmek, birleştirmek ve satmak. 5.Bina halinde alınan gayrimenkulleri yıkmak ve yeniden projelendirerek yapmak ve satmak. 6.Gemi, yat, kotra, tekne ve diğer deniz araçları almak, satmak, kiraya vermek veya kiralamak. 7.Karayolu üzerinde hareket eden her türlü motorlu araçları almak, satmak, kiraya vermek veya bu araçları kiralamak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön