Kent Haberleri

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek? ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında aşağı yönlü hareket eden dolar kuru  19 TL seviyesini aşmış durumda

Dövizde yaşanan son dakika gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrasında aşağı yönlü hareket eden dolar kuru  19 TL seviyesini aşmış durumda.Piyasalarda hareketlilik yaşanırken gözler 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere çevrildi. Peki dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? soruusnun yanıtı Atilla Yeşilada'dan geldi!
 

DOLAR FIRLAYACAYACAK!

Ekonomist Atilla Yeşilada, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Seçimlerin piyasaya olan etkileri hakkında değerlendirme yapan Yeşilada, 'Dolar fırlatma operasyonuna hazır olun' diyerek kritik uyarılarda bulundu. öte yandan Atilla Yeşilada seçimle birlikte çoğu şeyin değişeceğini ve seçimin ekonomiye olan etkilerinin artacağını belirtti.

Yeşilada, seçimlerin ikinci tura kalması durumunda piyasalarda nasıl bir tepkime vereceğini analizederek şu ifadeleri kullandı: "Önce parlamento seçimleri açıklandı Millet İttifakı artı HDP 301 veya daha fazla sandalye ele geçirdi, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı.

 Peki bu durumda Merkez Bankası döviz tutmayı mı tercih eder yoksa bırakalım döviz nereye giderse gitsin şeklinde mi bir karar alır?

Yani yeni hükümete mi yaranmaya çalışır yoksa Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesine yönelik bir hamle mi yapar? Bu sorulara cevap vermek çok güç. Ancak seçim ikinci tura kalırsa çok tehlikeli olacağı kesin!" ifadelerini kullandı.

23 MART 2023 DOLAR NE KADAR? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? BUGÜN DOLAR KAÇ TL?

23 Mart 2023 dolar kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarfından yakından takip ediliyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Banka faizleri beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırdı. Dolar kuru düşüşe geçerken altın fiyatları yükseldi. Bugün dolar kuru 19,29 TL'den alınıp, 19,31 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,088 bandında hareket ediyor.

23 Mart Perşembe altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları

Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hemen gaza basın!

Dolar 60 gün sonra bu kadar olacak! Net rakam paylaşıldı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak